Warme winterkleding van 2021

Door Jorrit Deckers - 12 oktober 2021
De zomer is voorbij en we gaan alweer richting de winter dus kan de luchtige zomerkleding weg en de lekkere warme truien zul je vaker gaan zien in deze periode.
Het weer koelt af en er gaat vaker regen vallen dus wat hebben we nodig?
Juist, kleding die ons warm houd, zoals lekkere hoodies en dikke winterjassen.

In dit blog laat ik zie wat voor de komende winter fijne kleding is op basis van het weer en temperatuur in die periode. We beginnen bij het product dat veel buiken warm houdt, de truien of hoodies.


 
Dit is een sweater/hoodie van The Butcher of Blue die verkrijgbaar is op onze webshop.
Deze trui is lekker warm en van wol waardoor het nog meer warmte biedt als het kouder wordt buiten. 

Deze hoodie van Matinique is gemaakt van 83% katoen en 17% polyester en door die samenstelling houdt het jezelf warm, wat perfect is voor de wintertijden.

Hoodies/Sweaters zijn natuurlijk niet het enige wat de mens warm houdt, ook zijn er winterjassen nodig om vooral ‘s avonds te overleven in de kou.
Hier lichten we ook een paar winterjassen uit die genoeg warmte zullen bezorgen.


Deze winterjas van PME Legend is ideaal voor deze winter. hij is namelijk ontworpen voor piloten die naar koude gebieden vlogen en heeft zelfs 2 capuchons, waarvan de binnenste uitneembaar is. Wie wil dat nou niet om jezelf warm te houden. Wat ook nog meezit is dat deze jas bij ons in de sale is waardoor er 30% vanaf gaat.


De Reset Laura jas is gemaakt van waterbestendige stof wat het  meeste water buiten houdt en beschermt je in alle weersomstandigheden. Perfect voor de toekomstige kou van de winter! De zwarte accessoires en lange rits zakken geeft een unieke look. 


Kom gerust langs in onze winkel om verder geholpen te worden door stijladviseurs.