What to wear?

Door Daan Castelijn - 06 december 2016
Fashionchick.nl heeft een onderzoek gedaan onder 350 vrouwen om erachter te komen waar hun dilemma’s liggen. En wat blijkt: het grootste dilemma waar vrouwen tegen aanlopen is dat ze in de ochtend geen idee hebben wat ze willen aantrekken. Uit het onderzoek is gebleken dat een derde van de vrouwen inspiratieloos is als ze voor haar kledingkast staat. Bij 60% van de vrouwen gebeurt dit zelfs op regelmatige basis. Een ander probleem, waar vrouwen tegen aan lopen, is het combineren van items; 63% van de vrouwen heeft namelijk geen idee hoe ze dit het beste kan doen.

Hulp geboden

De helft van de ondervraagde vrouwen haalt haar inspiratie vandaan bij bloggers. Dit vinden wij niet meer dan logisch. De afgelopen jaren zijn bloggers als paddenstoelen uit de grond gekomen. Naast bloggers worden ook vloggers steeds populairder. Het voordeel van het laatste is, dat vrouwen een bewegend beeld hebben en dus kunnen zien hoe een kledingstuk valt.

Door het aantal bloggers en vloggers is er altijd één blogger of vlogger die precies aansluit op jouw stijl. Door inspiratie hieruit op te doen, merk je eigenlijk dat niets meer te gek is. Van panterprint tot glitter, alles kan en mag. Mix en Match er dan ook op los!

Mocht je het in alle blinde paniek niet weten wat je wil en kunt aantrekken? Ga dan voor basic en neem hierbij een statement piece! Bijvoorbeeld het blauwgekleurde vest van Geisha en stijl deze af met een witte blouse, die je losjes plooit in een donker blauwe jeans. Stijl het af met beige enkellaarsjes en je bent good to go!

Geisha vest
Expresso blouse
Aaiko broek
 

Wil je meer tips en tricks verkrijgen over hoe je meer uit jouw kledingkast kan halen? Of wil je een keer een hele nieuwe look proberen? Onze medewerkers staan je graag te woord en helpen je bij het stylen van de perfecte outfit!