Naar boven

Winkelen in Limburg

Door Daan Castelijn - 25 juli 2016 -

Winkelen in Limburg


Je kan heel goed winkelen in Limburg, maar dan moet je wel de leuke plaatsen en winkels weten te vinden. Naast de grote steden kan je ook goed winkelen in Limburg in de leuke dorpjes. In het Limburgse dorpje Beek kan je heel goed terecht om eens lekker te gaan shoppen. Alles wat je nodig zou moeten hebben kan je hier vinden. Van een supermarkt tot dames lingerie en van een opticien tot kleding en schoenen winkels. Daarnaast kan je ook nog eens goed dineren en lunchen in Beek. Zo laten wij zien dat je heel goed kan winkelen in Limburg.

Hieronder laten we een paar winkels zien die je kan vinden in het centrum van Beek. En als laatste de voordelen die je hebt door te winkelen in Beek.

Castelijn Mode Beek
Castelijn Mode Beek

Castelijn Mode Beek is een heren en dames winkel van 1200m2 waar je de leukste en mooiste mode en trends hebt. Je kan hier o.a. terecht voor de merken Scotch & Soda, Maison Scotch, G-Star, PME Legend, Penn & Ink, Cast Iron, Expresso, State of Art en nog veel meer mode merken. Kleding winkelen in limburg doe je bij Castelijn Mode Beek

Castelijn Mode Beek
 
Beurskens schoenmode
Beurskens Schoenmode

Ze bestaan sinds 1968 en is een schoenenfamilie zoals het hoort. Ze hebben schoenmerken van de hoogste kwaliteit. Ze gaan elk jaar de beste schoenmode beurzen af en kijken veel naar trendwatchers waardoor ze altijd op de hoogte zijn van de nieuwste mode. Verder zijn ze nog gespecialiseerd in grote en kleine maten waardoor je hier altijd kan slagen. Schoenen winkelen in limburg doe je bij Beurskens Schoenmode

Beurskens Schoenmode
 
Heunen optiek

Ook Heunen is net als Castelijn en Beurskens een familie bedrijf waar al verschillende generatie’s het bedrijf geleid hebben. Ze zijn gespecialiseerd in de standen van de ogen waardoor zelfs verschillende soorten dyslectie verholpen kunnen worden.

Heunen Optiek
 
Brasserie het schip
Brasserie ''Het Schip"

Bij Brasserie ‘’Het Schip’’ kan je terecht voor een heerlijke lunch of voor super diner. Maar je kan ook gewoon op hun overdekte terras een kopje koffie doen of een lekker wijntje of pilsje. Hun menu kaart voor een aantal keer per jaar veranderd en veranderd dus mee met de seizoenen.

Brasserie ''Het Schip''
Winkelen in Beek

Wat maakt winkelen in Beek nu zo makkelijk? Alle winkels bevinden zich rond om de markt, waardoor het heel overzichtelijk is. Daarnaast kan je op de markt ook nog eens gratis parkeren. Iets wat in niet veel plaatsen meer is. Daarnaast bevind zich aan de markt ook nog een Plus supermarkt, waar je kan sparen voor plus zegels die je bij alle winkel aan de markt kan inleveren. En een volle spaarkaart is dan niet €6,- waard maar €8,-. 


Volgens mij heb ik je laten zien dat je heel goed kan winkelen in Limburg en in het bijzonder dan in Beek.


Kom gezellig langs en beleef de gezelligheid zelf!