Woodbird

Door Jorrit Deckers - 09 december 2021
Eerst wat meer over Woodbird zelf: woodbird is opgericht door 2 mensen uit scandinavie en is daar al erg groot geworden hun inspiratie komt vooral van de natuur en de intstincten van de natuur, waardoor hun een eigen visie van mode hebben ontwikkeld en zich daar ook mee bezig houden en niet alleen maar mee gaan met de trends.

Ze zijn opgericht in 2010 met een visie op het opnieuw interpreteren van klassieke stijlen door Deense esthetiek te combineren met Scandinavisch vakmanschap. Hun collecties zijn een convergentie van verleden, heden en toekomst, allemaal weergegeven in een zelfverzekerde mainstream-stijl, met een tijdloze moderniteit. Ze geloven in het creëren van hun eigen bescheiden manier. Alle resultaten zijn gebaseerd op instincten.

Woodbird volgen geen trendvoorspellingen die door verschillende media worden gedicteerd. In plaats daarvan richten zij zich voorlopig op het maken van mode en kiezen ze de beste trends in een universum vol gevoelens en instincten. Ze dicteren dus niet. Zij inspireren en vervullen gewenste trends voor de mensen. Maar met een twist - een twist van inspiratie van over de hele wereld. Het resultaat zijn essentials in de garderobe van elke man.


Het assortiment van Woodbird is erg uitgebreid en we houden jullie natuurlijk ook de hoogte van de nieuwe collectie samen met Market Eight zorgen wij ervoor dat we de nieuwste collecties voor jullie hebben. Hier zijn een paar kledingstukken van Woodbird:

           


Woodbird laat ook een statement achter van fashion, het is een soort culture fashion van de natuur wat zo in zijn vorm blijft en niet alleen maar mee gaat met de allerlaatste trends. het is een merk dat van zichzelf spreekt en erg graag gewild is in nederland en buitenlanden.


Woodbird komt binnenkort op de website van Market Eight, maar in onze winkel zijn genoeg andere leuken collecties, dus kom gerust een keer langs!