Cargo broek voor heren

Cargobroek voor heren kopen

Vroeger was een cargobroek gemaakt voor de arbeider. Handige broekzakken voor het gereedschap en een stevige structuur van de broek zodat er mee gewerkt kan worden. Cargobroeken waren vroeger vooral voor de arbeider. Extra broekzakken voor het gereedschap en een stevige structuur van de broek zodat er mee gewerkt kan worden. Maar de cargobroek voor heren is nu helemaal in de mode. Een cargo broek heeft een stoere uitstraling door het gebruik van de extra pockets en de robuuste stof die wordt gebruikt in de stof. De extra broekzakken zijn ook gewoon erg handig, wij hebben altijd onze telefoon en portemonnee nodig dus die zakken komen goed van pas. 

Slim fit en taper cargobroeken

De modewereld heeft de cargo broek wel wat aantrekkelijker gemaakt door een slim fit of taper pasvorm. De groene of khaki cargo broeken zijn nog steeds de meeste gekozen keuze voor een heren cargobroek. Maar voor een casual look zijn de broeken ook te verkrijgen in een zwarte of blauw kleur die heel erg mooi gecombineerd kunnen worden met een witte sneaker. 

PME-legend broeken

Cargobroeken voor heren kunnen in heel verschillende outfits plaats nemen. Style jouw broek met een logo shirt en een paar boots. Of trek een mooie trui aan en combineer het met een stoer paar sneakers om meer een streetwear look te creëren. De opties zijn eindeloos. 

Cargobroeken voor heren kopen bij Castelijn mode 

De cargo pants van PME-Legend passen perfect bij het merk. PME-legend neemt inspiratie voor hun herenkleding van de stoere cargo piloten die aan hun vliegtuig werkte tijdens een missie.