Speciaal voor jou! €30,- korting bij bestellingen vanaf €150,- met kortingscode: 30KORTING
Sluiten

Castelijn Mode Beek

De gezelligste kledingwinkel van Limburg

Op 20 minuten rijden van Valkenburg vind je Castelijn Mode Beek. In onze winkel van 1200 m² hebben we meer dan 70 modemerken voor dames en heren. Daarom zit er altijd wel wat tussen voor jou! Maar dat is nog niet alles, want je kunt altijd gratis parkeren voor de deur en tijdens of na het shoppen kun je genieten van een heerlijk kopje koffie of cappuccino. Tot snel!

Zeer klantvriendelijk personeel, uitgebreide collectie, het is voor elk wat wils. Daarbij mooie gelegenheid om tijdens het shoppen een heerlijke kop koffie te nuttigen.
- review van Kiyoh
 
Meer dan 70 topmerken

In onze winkel van 1200 m² hebben we meer dan 70 modemerken voor dames en heren. Daarom zit er altijd wel wat tussen voor jou! 

Alle merken
Acties en events Castelijn Mode Beek
Acties & Events

In onze winkel in Beek is altijd wat te doen.  Van leuke acties tot leuke events en hele gezellige koopzondagen. Neem eens een kijkje tussen onze Acties & Events

Onze Acties & Events
Dagje uit in Beek

Wil je het winkelen combineren met een gezellig dagje uit? Ook dat kan in Beek! Je kunt heerlijk lunchen bij Market Eight (1 min lopen vanaf onze winkel) en je kunt terug de 2de wereld oorlog in met een rondleiding bij Eyewitness.

Bezoek Eyewitness
 Misschien ben je ook opzoek naar