Eten in Beek, Zuid-Limburg

Hopelijk kunnen we binnenkort weer terrassen of een hapje eten bij een Restaurant. Dan wil je natuurlijk wel weten wat de beste plekjes zijn om dit te doen in Beek.

Voor een dorpje heeft Beek heel erg veel te bieden. Veel winkels, mooie restaurants en gezellige cafes. Bourgondisch genieten doe je daarom natuurlijk ook in het leukste dorpje van Zuid-Limburg.

5. Bickels! Grand Café

Gelegen in het venieuwde winkelcentrum Makado is Bickels. Dit is niet zomaar een restaurant. Bickels is gebaseerd op een erg uniek mijnwerkers-thema, je gaat weliswaar terug in de tijd als je hier gaat uit eten. De inrichting is Sfeervol, bijzonder en enorm gezellig. Het mijnwerkers-thema komt overal in het restaurant terug doormiddel van lampen, helmen en bijlen.

De gerechten bij Bickels zijn ook heerlijk. In de middag kun je genieten van burgers, salades, vleesgerechten, noem maar op! In de avond kun je ook genieten van bourgondische gerechten, vis, vlees en pasta's.

Bickels is een unieke ervaring die je moet hebben meegemaakt!
Wethouder Sangersstraat 172, 6191 NA Beek
In de makado onderaan de roltrappen ;)

4. Il Trattamento

Vers, authenthiek en italiaans, dat is is Il Trattamento. Heerlijke pizza's die worden gestookt in een echte houtoven. Bekend onder de Bekenaren, vooral door de verse pizza's en pasta's die je kunt bestellen, nu we niet meer kunnen uiteten. Il Trattamento heeft ook heerlijke Italiaanse dranken, huisgemaakte limoncello, prosecco, biologische wijnen en uiteraard heerlijke Italiaanse koffie.

Wil jij echt authentiek genieten? Kom dan zeker naar Il Trattamento!
Il trattamento doet ook aan afhaal!
Raadhuisstraat 21, 6191 KA Beek

3. Mrs. Robinson

Hip, lekker en een tikje gewaagd, dat is Mrs. Robinson. Het prachtige interieur van Mrs. Robinson grijpt gelijk je aandacht. Dan heb je nog de avontuurlijke keuken en een drankenkaart waar je U tegen zegt. Simpel gezegd, wil je genieten van (H)eerlijke gerechten en de nacht in luiden met een drankje? Kom dan zeker naar Mrs. Robinson

Markt 11, 6191, JH Beek

2. Restaurant De Lindeboom 

Charme en stijl dat vat de Lindeboom samen. Haast niet meer weg te denken uit Beek, maar een aanrader voor iedereen. Met een liefde voor wijn en mediterraanse keuken blijft De Lindeboom een authentiek restaurant waar kwaliteit en gastvrijheid voorop staat. Liefde en Passie voor horeca is wat De Lindeboom zo sterk maakt.

Restaurant De Lindeboom doet ook aan afhaal!
Burgemeester Janssenstraat 13, 6191 JB Beek

1. Paste e Vino

Door de authentieke italiaanse keuken van Pasta e Vino zou je bijna vergeten dat je in Beek bent. Verukkelijk vlees, verse vis, en prachtige pasta's. Kwaliteit is hier een pre. Bij Pasta e Vino draait het om de sfeer en de gezelligheid. Pasta e Vino bestaat uit een restaurant, een osteria waar je met vrienden lekker de avond door kunt borrelen en een Bed & Breakfast. 

Authenthiek Italiaans genieten doe je bij Pasta e Vino!
Je kunt ook afhalen bij Pasta e Vino!
Prins Mauritslaan 22, 6191 EG Beek


Market Eight

Een combinatie van een echte lunchroom en een fashion winkel. Heerlijke koffie, heerlijke gerechten en mooie kleding, dat is Market Eight. Neem de tijd en geniet, dat telt in het leven.
Markt 8, Beek, Limburg, 6191 JG Beek

Castelijn mode Beek

Wil jij lekker shoppen en daarna genieten van een drankje en een hapje kom dan zeker naar Castelijn Mode beek. Wij hebben een mooie collectie van top merken voor dames & heren. Wij helpen je graag aan een leuke outfit met professioneel oog. Daarnaast houden wij ook van gezelligheid en daarom kunt u na het shoppen nog even blijven zitten voor een lekkere koffie en gebak.

Markt 71, 6191, JK Beek