PME Legend korte broek

PME-Legend Korte Broek

De korte broeke van PME-Legend zijn een sterke keuze voor de Lente en Zomer. Kwalitatief goed met een mooie pasvorm in veel verschillende stijlen. Korte denim jeans, Chino shorts, Bermudas, en korte cargo shorts. Bij Castelijn mode beek heb je genoeg keus omdat wij de grootste PME-Legend collectie hebben van Limburg!

 

PME legend Korte Broek online bestellen 

Deze Zomer en Lente wil jij er weer goed bijlopen. Dit gaat natuurlijk makkelijk met een korte broek van PME-Legend. Een geliefd merk onder de Nederlandse mannen. Simpel, kwalitatief, en altijd een goede look. Van jassen tot aan overhemden, PME-Legend heeft het allemaal. 

De Korte broeken van PME-legend zijn er in veel verschillende varianten. Korte denim jeans, Bermuda's, cargo shorts en chino shorts. Voor elke gelegenheid is er wel een korte broek te vinden van PME. 

PME-Legend heeft een ruime pasvorm en zit daarom ook erg lekker voor op vakantie en een zomerse dag. Combineer deze makkelijk met een sweater, polo of t-shirt van onze andere top merken. Waaronder, Cast iron, State of art, Vanguard en Strellson

 
 
Wat draag je met een PME korte broek?

Wij verkopen natuurlijk niet alleen korte broeken van PME! In onze PME collectie is er genoeg keuze om te combineren voor een mooie lente of zomer outfit. 
De t-shirts en polo's van PME zijn altijd een goede keuze. Gemaakt van mooie kwaliteit, een goede pasvorm en leuke prints. Ga voor het PME shirt voor een casual look. De PME polo geeft je juist die formele look die mooi is bij een etentje of een verjaardag. 

Voor de koudere zomer of lente avonden hebben wij natuurlijk ook mooie jasjes van PME in onze collectie.  
Bestellen via afterpay!


Twijfel je nog een beetje bij het bestellen? Kies dan voor een betaling via afterpay, dit geeft je 14 dagen bedenktijd waar jij op je gemak kunt beslissen!


Shop nu