Naar boven
  • Familiebedrijf sinds 1953
  • Gratis bezorging op Nieuwe Collectie Sale items gratis bezorgd vanaf €40,-
  • Thuiswinkel Waarborg certificaat
  • 14 dagen bedenktijd
  • Meer dan 1.000 artikelen op voorraad
  • Gratis achteraf betalen met Afterpay

Pig And Hen Armbanden

Pig en Hen
 

Pig and Hen collectie

Pig & Hen voert een uitgebreide collectie handgemaakte armbanden. De armbanden zijn gemaakt van materiaal dat sterker is dan staal. Elke armband wordt nog steeds met de hand gemaakt in Amsterdam. Vanuit daar worden ze verscheept over de hele wereld.

Het begin van Pig and Hen

Hiervoor moeten we terug naar het jaar 1600. Op dat moment was Nederland het grootste scheepvaartland van de wereld. De matrozen aan boord lieten vaak een tatouage zetten op hun voet van een varken en een kip (Pig and Hen). Het bijgeloof hiervan was dat deze hun geluk bracht waardoor ze weer veilig aan land zouden komen met hun schip, ook tijdens de heftigste stormen. Pig & Hen will save your life, even in a tight situation!

Het merk is dus door dit bijgeloof ontstaan.

Pig and Hen armbanden voor mannen

Echte mannen houden van een stevig drankje en daar hoort dan wel eens bij dat je de kroeg uitrolt. Daarom past Pig and Hen zo goed bij mannen. De armbanden zijn zo sterk dat ze niet kapot te krijgen zijn. Daarnaast zijn mannen steeds meer met hun uiterlijk bezig. Van hun kapsel en baard tot kleding met daarbij de accessoires die erbij horen. Dat niet alleen, ook voetbal, koffie en biljarten horen bij de man.

Cave

Voor deze mannen is een men-cave de ideale oplossing en laten wij die net in onze kelder hebben. Sinds onze laatste verbouwing in februari 2016 hebben we onze eigen men-cave. Met daarbij een whiskeybar, biljarttafel en de beste koffie van de hele regio!


Op zoek naar Pig and Hen

Ben je op zoek naar een Pig and Hen-armband, kom dan eens langs in onze winkel in Beek en laat jezelf verrassen! Voor vragen kun je ons altijd een whatsapp sturen naar 0613824306.

Tot snel!