Naar boven

Pig And Hen Armbanden

Pig en Hen
 

Pig and Hen collectie

Pig & Hen heeft een uitgebreide collectie handgemaakte armbanden. De armbanden zijn gemaakt met materiaal wat sterker is dan staal. Elke armband wordt nog steeds met de hand gemaakt in Amsterdam. Vanuit daar worden ze verscheept over de hele wereld.

Het begin van Pig and

Hiervoor moeten we terug naar 1600. Op dat moment was Nederland het grootste scheepvaart land van de wereld. De matrozen aan boord lieten een tatoeage zetten op hun voet van een varken en een kip (Pig and Hen). De bijgeloof hiervan was dat het hun geluk bracht waardoor ze weer veilig aan kwamen met hun schip, ook tijdens de heftige stormen. Pig & Hen will save your life, even in a tight situation!

Het merk is dus door deze bijgeloof ontstaan.

Pig and Hen armbanden voor mannen

Echte mannen houden van een stevig drankje en daar hoort dan wel eens bij dat je de kroeg uitrolt. Daarom past Pig and Hen zo goed bij mannen. De armbanden zijn zo sterk dat ze niet kapot te krijgen zijn. Daarnaast zijn mannen steeds meer met hun uiterlijk bezig. Van hun kapsel en baard tot kleding met daarbij de accessoires die erbij hoort. Dat is niet alles, ook voetbal, koffie en biljarten hoort bij de man.

Cave

Voor deze mannen is een men cave de ideale oplossing en laten wij die net in onze kelder hebben. Sinds onze laatste verbouwing in februari 2016 hebben we onze eigen men cave. Met daarbij een whiskey bar, biljarttafel en de beste koffie van de hele regio!


Opzoek naar Pig and Hen

Ben je opzoek naar een Pig and Hen armband, kom dan eens langs in onze winkel in Beek en laat jezelf verrassen! Voor vragen kan je ons altijd een whatsapp sturen naar 0613824306.

Tot snel!