Naar boven

Sandwich

Sandwich Sandwich kleding is hier online te bestellen. We hebben het niet alleen in onze webshop maar ook in onze winkel in Beek. Ze staan bekend om hun stijlvolle, trendy en tijdloze kleding!
Sandwich kleding staat  voor elegante en nuchter kleding

Sandwich kleding

Sandwich kleding staat  voor elegante en nuchter kleding. Niet te veel poespas maar gewoon kleding van goede kwaliteit. Je kan er aan zien dat het een 100% Nederlands merk is wat hier wordt ontworpen en ook wordt het hier in Nederland gemaakt. Sandwich staat er om bekend dat het te dragen is voor elke gelegenheid. Heb je een feestje, moet je werken, op de koffie bij de buren of heb je niks op de planning staan, je kan het gewoon altijd dragen.

Combineren

Sandwich kleding kan je super goed combineren. Bijvoorbeeld met de merken Expresso, Geisha of Summum. Als je het wat sportiever wilt maken zou ik het combineren met bijvoorbeeld Maison Scotch, Penn & Ink of met YaYa. Door een leuke blazer er bij te pakken maak je het wat netter maar als je er een losser vestje op doet maak je het weer wat casual. Zo kan je enorm varieren met Sandwich kleding.

Wij staan voor je klaar!

Wil je graag persoonlijk advies over Sandwich kleding? Kom dan eens naar onze winkel in het Limburgse dorpje Beek. Het dorpje ligt aan de A2 dus is super goed bereikbaar en daarnaast kan je bij ons voor de deur gratis parkeren. Als dat nog niet alles is hebben wij ook nog eens de lekkerste koffie van de hele regio en die krijg je van het huis.

Sandwich kleding online

Ook online helpen we je zo goed mogelijk met jouw nieuwe Sandwich kleding. Als je voor 21:00 besteld dan heb je het de volgende dag al in huis en je krijgt 14 dagen de tijd of je het wel leuk vind of niet. Als je echt twijfeld bestel je met Afterpay, dan betaal je pas als je zeker weet dat je jouw Sandwich kleding echt houdt.
Sandwich kleding
Nieuwe collectie
Sandwich kleding voor dames