Naar boven

Sandwich Kleding

Sandwich
Sandwich kleding staat  voor elegante en nuchter kleding

Sandwich kleding

Sandwich kleding staat  voor elegante en nuchter kleding. Niet te veel poespas maar gewoon kleding van goede kwaliteit. Je kan er aan zien dat het een 100% Nederlands merk is wat hier wordt ontworpen en ook wordt het hier in Nederland gemaakt. Sandwich staat er om bekend dat het te dragen is voor elke gelegenheid. Heb je een feestje, moet je werken, op de koffie bij de buren of heb je niks op de planning staan, je kan het gewoon altijd dragen. Daarom is het merk tijdloos en ook meteen trendy. Doordat ze meerdere keren per jaar leveren zorgen ze ervoor dat ze altijd iets leuks en iets nieuws hebben.
Denk ook eens aan een van deze categorieën van Sandwich:
- Blazers
- Blouse
- Broeken
- Jassen & Jacks
- Jurken
- Sjaals
- Truien & Vesten

Sandwich Kleding combineren

Sandwich kleding kan je super goed combineren. Bijvoorbeeld met de merken Expresso, Geisha of Summum. Als je het wat sportiever wilt maken zou ik het combineren met bijvoorbeeld Maison Scotch, Penn & Ink of met YaYa. Door een leuke blazer er bij te pakken maak je het wat netter maar als je er een losser vestje op doet maak je het weer wat casual. Zo kan je enorm varieren met Sandwich kleding.

Sandwich mode

Dit seizoen staat bij Sandwich in het teken van werk en vrijetijd. Zo moet je de kleding collectie zowel in je vrijetijd kunnen dragen als op het werk. Zo sla je meteen twee viegen in een klap. Maar niet alleen daar hebben ze aan gedacht. Ook moet je het kunnen dragen als je met de auto, trein, fiets of wandelend gaat. Ze hebben er zo over nagedacht dat je Sandwich altijd kan dragen. En dat is ook echt de algemene trend van dit moment!

Wij staan voor je klaar met Sandwich Mode!

Wil je graag persoonlijk advies over Sandwich kleding? Kom dan eens naar onze winkel in het Limburgse dorpje Beek. Het dorpje ligt aan de A2 dus is super goed bereikbaar en daarnaast kan je bij ons voor de deur gratis parkeren. Als dat nog niet alles is hebben wij ook nog eens de lekkerste koffie van de hele regio en die krijg je van het huis. 

Maar niet alleen dat, zo hebben we ook paar keer per jaar een Sandwich event in onze winkel in Beek. Check hieronder de aftermovie!

Sandwich kleding online

Ook online helpen we je zo goed mogelijk met jouw nieuwe Sandwich kleding. Je krijgt 14 dagen de tijd of je het wel leuk vind of niet. Als je echt twijfeld bestel je met Afterpay, dan betaal je pas als je zeker weet dat je jouw Sandwich kleding echt houdt.
Sandwich kleding
Nieuwe collectie
Sandwich kleding voor dames

 
Sandwich Trends najaar 2019

Blauw is een van de kleuren van de collectie van dit voorjaar! Maar natuurlijk ook de echte herfst kleuren zoals rood en bruin terug in de super leuke voorjaars collectie. Ook nemen jurkjes de overhand in deze collectie die verder gekleurd worden door leuke prints die je wel gewend bent van Sandwich!

Sandwich Mode

De Sandwich mode collectie kan je voor verschillende gelegenheden dragen. Heb je een zakelijk outfit nodig of voor een gezellige avond uit. Het maakt niet uit, want je kan het zo combineren dat je het voor verschillende gelegenheden kan dragen. Dat maakt de Sandwich mode collectie zo leuk!