De ontwikkeling van Castelijn Mode

Door Jorrit Deckers - 30 september 2021
Castelijn Mode 

In dit blog lees je hoe de Castelijn Mode winkels zijn ontstaan en hoe de winkels nu zijn en daarvoor moeten we meer dan 65 jaar terug de tijd in!
Het begon allemaal bij Frans Castelijn, die in het jaar van de watersnoodramp, oftewel 1953 besloot te verhuizen naar Roermond om daar een kledingzaak te beginnen.
Helaas is de zaak in Roermond er niet meer, maar er zijn ook weer nieuwe winkels erbij gekomen.

Inmidels zijn er dus meerdere kledingzaken van Castelijn Mode:
- Castelijn Mode in Beek
- Castelijn Mode en Lifestyle in Echt 
- Market Eight, ook in Beek 

De Castelijn Mode in Beek is van Frans Castelijn overgenomen door Geert-Jan Castelijn, waardoor het dus een familiebedrijf blijft en de klanten spelen ook een rol binnen de familie.
Geert-Jan en Jose Castelijn hebben 2 kinderen, Daan en Ruth en zij zijn allebei werkzaam voor Castelijn Mode.
Daan werkt bij Castelijn Mode in Beek en Ruth heeft samen met haar man Ference de winkel Market Eight, die ook op de markt in Beek ligt.Market Eight is niet alleen een kledingzaak maar er valt ook horeca onder, want de winkel heeft een spekkoek-bar en je kan er wat te drinken bestellen om buiten op het terras of binnen te eten of drinken.Zoals wel te merken valt is Castelijn Mode in die 65 jaar veel veranderd maar het eigen vakmanschap is hetzelfde gebleven, want het eigen atelier in de wikel in Beek is er nog steeds hoor!
In ons atelier wordt vanalles gedaan zoals de ritsen van jassen en bijvoorbeeld ook broeken korter maken. Dus als er ooit iets kapot is met uw gekochte kleding, kom gerust langs en onze mensen van het atelier zullen vast wel iets voor u kunnen doen. 
In ons assortiment zijn veel merken zoals: PME Legend, the Bucher of Blue, Studio Anneloes en YaYa.

Ook is er bij de Castelijn Mode in Beek een koffiecorner dus als je bij ons aan het winkelen bent en u heeft zin in een theetje, cappuccino of bijvoorbeeld een latte macchiato, dan bieden wij het gratis aan!
Zo creëren we een rustige winkelsfeer in de winkel waardoor het voor iedereen prettiger aanvoelt.

Ik hoop jullie genoeg geinformeerd te hebben over Castelijn Mode, en kom gerust langs!