Naar boven

Studio Anneloes

Studio Anneloes


Studio Anneloes is voor de vrouw die houdt van:
  • Sportieve kleding
  • Casual kleding
  • En natuurlijk vrouwelijke kleding
De collectie ligt nooit lang in de winkel, omdat ze houden van vernieuwing. Hierdoor komen ze een paar keer per jaar met een nieuwe collectie. Wat wel altijd terug komt in hun collectie is de broek van jogging stof (die zit echt super lekker) en de blazers.

Vrouwelijke outfit

Wil je jou outfit wat vrouwelijker en sexyer maken kies dan voor de kokerrok. Hier komen de mooie rondingen prachtig naar voren. Hou je meer van gemak? Pak dan een makkelijke jumpsuit. Dan heb je in een keer heel je outfit aan, je kan het ook goed combineren met een blazer.

Sportief

Door de broek van jogging stof maak je makkelijk een sportieve look, terwijl de broek helemaal niet uit ziet als een jogging broek. Combineer het met een paar basis items en het is al helemaal compleet.

Castelijn in Beek

Helaas hebben we Studio Anneloes (nog) niet in onze webshop. Maar dit super merk hebben we wel in onze eigen winkel in het Limburgse dorpje Beek. Kom eens gezellig langs in onze winkel dan zorgen wij voor de (heerlijke) koffie en thee. Voor het gezellig te maken doen we er ook een stukje vers gemaakte cake bij! We liggen op Markt 71 in Beek.


Winkel je toch liever online? Kijk dan eens naar ons uitgebreide aanbod dames kleding.
 
Studio Anneloes
Studio Anneloes blazer
Mix En match