Zondag 2 juni zijn we extra open van 12:00 uur tot 17:00 uur
Sluiten

Felle kleuren combineren

Door Daan Castelijn - 15 september 2022
Houd je ervan om op te vallen met kleding? Om nét even iets anders te zijn dan de rest? Dan is het combineren van felle kleuren de perfecte trend voor jou. We zien steeds vaker dat er nieuwe toffe kleurencombinaties worden gemaakt met kleuren waarvan je wellicht niet meteen zou denken dat ze goed bij elkaar passen. Maar juist het contrast dat wordt veroorzaakt door felle kleuren met elkaar te combineren, maakt de outfit uniek en trendy.

Wat dacht je er bijvoorbeeld van om een roze blouse te combineren met een groene broek? Dit is wellicht niet een kleurencombinatie waar je in eerste instantie meteen aan zou denken, maar ze gaan ontzettend goed samen.Deze twee items van Studio Anneloes kun je natuurlijk los van elkaar dragen en combineren met een jeans of T-shirt, maar het is juist ook ontzettend tof om deze items op elkaar te dragen. De kleuren van de kleding maken de outfit uniek en zo kun jij je onderscheiden van de rest. 


Je kunt natuurlijk ook twee kleuren combineren in één kledingstuk. De trend color blocking, waar we eerder al eens een blog over hebben geschreven, past hier goed bij. Door gebruik te maken van twee harde tinten bij elkaar ontstaat er een leuk contrast. Deze jurk van Studio Anneloes is daar het perfecte voorbeeld van! Je kunt deze jurk perfect combineren met felle accessoires en schoenen. 


Houd jij van een kleurrijke outfit, maar weet je niet zo goed hoe je kleuren met elkaar kunt combineren? Kom dan gerust eens langs in onze winkel. Onze medewerkers luisteren naar je wensen en helpen je met de zoektocht naar een perfecte outfit. We helpen je graag!