Speciaal voor jou! €30,- korting bij bestellingen vanaf €150,- met kortingscode: 30KORTING
Sluiten

Goede voornemens op het gebied van fashion voor het nieuwe jaar

Door Jorrit Deckers - 23 december 2021
De jaarwisseling is een mooi moment om even kritisch naar jezelf te kijken. Ben je nog gelukkig? Is het tijd om iets te veranderen in je leven? Met goede voornemens kun je nieuwe, verfrissende doelen stellen om nog meer te bereiken in het leven. Ook op het gebied van fashion kun je eens kijken naar goede voornemens. Ben je nog wel tevreden met de manier waarop jij je kleedt? In deze blog geven we wat inspiratie volgens de laatste fashion trends. Wie weet kun jij deze tips goed gebruiken voor je goede voornemens!

Een blazer

Er zijn een aantal dingen die niet mogen ontbreken in de kledingkast. Een mooie blazer is daar één van. Voor zowel mannen zoals die van Strellson of Vanguard als vrouwen zoals die Studio Anneloes of YaYa is een blazer het perfecte basis stuk voor verschillende outfits. Je kunt het stoer maken door er een t-shirt en sneakers onder te dragen, maar met een mooie pantalon creëer je juist weer een nette outfit. Hoe dan ook, een blazer mag niet ontbreken op je lijstje van goede voornemens op het gebied van fashion.

 = Studio Anneloes Blazer
 = Strellson Blazer

Een goede riem

Wat óók onmisbaar is in de kledingkast is een goede riem. Een riem van hoge kwaliteit verhoogt niet alleen het draagcomfort van een outfit, maar kan die ene outfit ook net helemaal afmaken. Een riem is dus niet alleen functioneel, maar ziet er ook nog eens leuk uit.

 = Studio Anneloes riem
  = Profuomo riem

Een blazer en een riem zijn natuurlijk niet het enige item wat iedereen in zijn of haar kast moet hebben. Als het gaat over goede voornemens op het gebied van fashion, is het vooral belangrijk om dicht bij jezelf te blijven. Wat vind jij mooi? Waar voel jij je goed in? Wat wil je uitstralen? Dit zijn allemaal belangrijke vragen om even bij stil te staan. Doe vooral waar jij jezelf goed bij voelt!