How to style de zwarte Summum culotte?

Door Lis - 01 april 2020
How to style de zwarte Summum culotte?

Vandaag hebben Brigitte en ik ons beziggehouden met de vraag op welke manieren je onze leuke culotte van Summum kunt combineren. 

De culotte is ècht een must-have voor jouw kledingkast! Hij is makkelijk te dragen in het voorjaar en draagt zich lekker door in de zomer, dit omdat de culotte een erg luchtig model is. Een ander voordeel van de culotte is dat het een model is voor jong en oud, hij kan er heel netjes of juist heel sportief uitzien. 

Brigitte heeft een aantal leuke manieren gevonden om de culotte mee te stylen. In de bijgevoegde foto's onderaan deze blog show ik de verschillende setjes. 

Zo is hij bijvoorbeeld erg leuk om te combineren met onze lichtroze sweater van Summum. Op deze manier zie je er heel sportief, maar toch gekleed uit. Een andere casual manier om de culotte te dragen is met een basic truitje en een spijkerjasje. Ook een leren jasje is erg leuk en maakt je outfit dan net weer wat stoerder. 

Ga je liever met je nieuwe broek naar een feestje? Dan hebben we nog een aantal leuke tops! Je kunt in dit geval je culotte heel leuk combineren met een felgekleurde top of juist een bloes met een drukke of gekke print. 

Style advies

Voor meer style advies kunt u natuurlijk ook altijd naar onze winkel komen! Zo kunnen wij u helpen met het vinden van een leuk nieuw setje! Of shop je nu liever vanuit huis? Bekijk dan onze online collectie van Summum!

Shop Summum online
 

XXX Lis