Speciaal voor jou! €30,- korting bij bestellingen vanaf €150,- met kortingscode: 30KORTING
Sluiten
Naar boven

Summum

(50) (50 artikelen)
Summum Summum woman is een Amsterdams merk met internationale allure en dat zie je terug in de Summum kleding collectie. De collectie van Summum woman ligt in onze winkel in Beek en ook in onze webshop!

Summum kleding

Sinds de oprichting in 1998 blijft Summum hun klanten ieder jaar weer verbazen. Hoe maken ze dat mogelijk? Ze weten goed hun klanten aan te spreken, ze voeren namelijk sinds dag één een eigenzinnige koers, met comfortabele kleding van uitstekende kwaliteit. Het hoofddoel is dat de vrouw met de kleding haar persoonlijkheid kan uitdrukken en zich tegelijkertijd comfortabel voelt. De kleding van Summum is trendgevoelig maar tegelijkertijd zitten er ook echte tijdloze klassiekers tussen. Hiermee spreken ze internationaal vrouwen aan. Het styling team doet er alles aan om zich in te beelden waar de vrouw van nu naar op zoek is en wat zij zoeken in een kledingmerk. Waarin voelen vrouwen zich nu echt goed?

Summum Online

Naast ons winkelaanbod, bieden we Summum ook in onze webshop aan. Er zijn een heel aantal basics die perfect gecombineerd kunnen worden met bijvoorbeeld de nieuwe lentecollectie van 2023. Denk hierbij aan de fleurige kleurtjes en de flower prints. Je kan het zo gek maken als je zelf wil. In ieder geval is er alles aanwezig om een leuke outfit te creëren
 


Summum Woman

Summum houdt van exclusiviteit en kwaliteit en maakt hierbij gebruik van een persoonlijke aanpak. Zij doen dit door het ontwerpproces volledig zelf in de hand te nemen, van het bedenken van de prints tot uitzoeken van de materialen, ondanks dat ze hun merk inmiddels in achttien landen verkopen. Dit alles weten ze mogelijk te maken door een betrokken team. Met hun kleding willen ze de kracht en kwetsbaarheid, maar ook zeker het lef van een vrouw in een outfit vooruit laten komen. Ze snappen dat vrouwen de ene dag sexy willen zijn en de andere dag nonchalant en dat je dus eigenlijk gewoon dagelijks iets moet kunnen dragen waar je je goed in voelt.  Ze houden zich vast aan hun persoonlijk eigenwijze stijl, waar ze ook groot door zijn geworden. Ze maken dan ook niks wat ze zelf niet zouden dragen. Summum hecht veel waarde aan langetermijnrelaties, om zo hun kwaliteit maar ook zeker hun duurzaamheid en nette arbeidsomstandigheden te kunnen garanderen.


Summum shoppen

Spreekt de collectie van Summum jou wel aan, kom dan een kijkje nemen in onze winkel in Beek en laat je adviseren door een van onze medewerkers. Of bestel online je items via de webshop en maak daarbij ook nog eens gebruik van de Afterpay service.


Summum Combineren

Je kan ook de Summum basic items volledig naar je eigen stijl maken door ze te combineren met andere merken. Neem dan zeker een kijkje bij Nukus, Simple The Brand, Studio Anneloes maar ook bijvoorbeeld Yaya of Aimée the label, dat net nieuw binnen is!