Naar boven

Summum

(16) (16 artikelen)
Summum Summum woman is een Amsterdams merk met internationale allure en dat zie je terug in de Summum kleding collectie. De collectie van Summum woman ligt in onze winkel in Beek en ook in onze webshop!

Summum kleding

Sinds de oprichting in 1998 maakt Summum nog ieder jaar een indrukwekkende groei door. Een geheime formule? Ja en nee. Ze weet haar Nederlandse inborst subtiel door te vertalen naar het internationale modebeeld en spreekt daarmee rechtstreeks de ‘vrouw van de wereld’ aan. De moderne vrouw die wéét wat ze wil en daadwerkelijk eigen keuzes durft te maken. Met een flinke dosis stijl uiteraard. De collectie - inmiddels compleet met bijoux, jassen, sjaals en andere accessoires - reflecteert voor die vrouwen dan ook vaak een volledige lifestyle. Je krijgt het dames merk dus echt niet meer uit het straatbeeld.

Summum Online

Naast onze winkel hebben we ook Summum online in onze webshop. Hier hebben we een ruime collectie waar je als fashion liefhebber jezelf helemaal kan laten gaan. Hier vind je o.a. een ruime keuze aan broeken, tops, blouse of tuniekjes waardoor je altijd een leuke outfit kan samenstellen. Ben je benieuwd? Neem dan een kijkje tussen de online collectie.

Summum Woman

Naast Nederland liggen ze in nog 14 andere landen. Zo hebben ze ook de stoute schoenen aan gedaan en zijn ze de zee overgegaan en ligt het merk ook in Canada. Zo zijn ze in een korte tijd snel gegroeid maar ze zijn een ding nooit uit het oog verloren en dat is de eigenstijl van Summum die ze in hun collectie steken. Elk seizoen komen ze met verschillende themas maar toch zie je het toch elke keer weer de eigenstijl naarvoren komen. Ze weten heel veel stoffen en kleuren te combineren en dat zorgt ervoor dat ze keer op keer een leuke collectie hebben. Stoer, met een romantische knipoog. Lief, met een edgy finish. Maar altijd in een herkenbaar handschrift. Op-en-top vrouwelijk en - niet onbelangrijk - van Nederlandse bodem. En juist in dat handschrift schuilt de succesformule.

Summum shoppen

Bij Castelijn Mode Beek kan je Summum super goed shoppen. Zo kan je terecht in onze winkel in Beek maar ook in onze webshop vind je een uitgebreide collectie. Twijfel je nog? Bestel dan via Afterpay dan betaal je pas als je het echt thuis houdt. Of kom gezellig even langs in onze winkel dan zorgen wij voor de koffie! Summum shop je bij Castelijn Mode Beek.

Summum Combineren

Met welke merken kan je Summum het beste combineren? Dat kan super goed met de merken Sandwich, Penn en Ink, Studio Anneloes maar ook met bijvoorbeeld YaYa of Expresso. Zo kan je een hele leuke outfit maken met verschillende items waardoor je een eigen stijl kan maken! Maar kies dan wel Summum als basis.