Naar boven
  • Op een werkdag voor 21.00 besteld, morgen in huis
  • GRATIS verzending vanaf €40,-
  • 14 dagen bedenktijd Slechts €4,75 retour kosten
  • Veilig & vertrouwd winkelen

Summum

Summum

Heb je vragen over de Summum collectie?
Whats App het ons!

Whats App ons op: 
06 13824306

Summum

Amsterdamse nuchterheid met internationale allure; Summum Woman heeft een ferme positie weten te bemachtigen in de Europese modemarkt en dat is niet voor niets. Toen Jos en Jorien Wijker het Amsterdamse modelabel in 1998 in het leven riepen hadden zij een overtuigend en helder doel voor ogen; een eigen(wijs) plan trekken in modeland. Dat is dus ook precíes wat Summum Woman doet!

Oprichting Summum

Sinds de oprichting in 1998 maakt Summum nog ieder jaar een indrukwekkende groei door. Een geheime formule? Ja en nee. Ze weet haar Nederlandse inborst subtiel door te vertalen naar het internationale modebeeld en spreekt daarmee rechtstreeks de ‘vrouw van de wereld’ aan. De moderne vrouw die wéét wat ze wil en daadwerkelijk eigen keuzes durft te maken. Met een flinke dosis stijl uiteraard. De collectie - inmiddels compleet met bijoux, jassen, sjaals en andere accessoires - reflecteert voor die vrouwen dan ook vaak een volledige lifestyle. Je krijgt Summum dus echt niet meer uit het straatbeeld.

Summum Woman

Ook wat betreft distributie zit Summum nog altijd in de lift. Er zijn momenteel 700 verkooppunten in 14 Europese landen en onlangs is de overtocht naar Canada gemaakt. Volop uitbreiding, maar één ding blijft hoe dan ook onveranderd; de stylisten van Summum trekken nog steeds hun eigen plan. Vanaf dag één weten ze verschillende stijlen, stoffen en kleuren met elkaar te combineren en die gedurfde fusion vormt de basis van het merk-DNA. Stoer, met een romantische knipoog. Lief, met een edgy finish. Maar altijd in een herkenbaar handschrift. Op-en-top vrouwelijk en - niet onbelangrijk - van Nederlandse bodem. En juist in dat handschrift schuilt de succesformule van Summum Woman.

Summum shoppen

Bij Castelijn Mode Beek kan je Summum super goed shoppen. Zo kan je terecht in onze winkel in Beek maar ook in onze webshop vind je een uitgebreide collectie. Twijfel je nog? Bestel dan via Afterpay dan betaal je pas als je het echt thuis houdt. Of kom gezellig even langs in onze winkel dan zorgen wij voor de koffie! Summum shop je bij Castelijn Mode Beek.

Summum Combineren

Met welke merken kan je Summum het beste combineren? Dat kan super goed met de merken Sandwich, Penn en Ink, Studio Anneloes maar ook met bijvoorbeeld YaYa of Expresso. Zo kan je een hele leuke outfit maken met verschillende items waardoor je een eigen stijl kan maken! Maar kies dan wel Summum als basis.