Speciaal voor jou! €30,- korting bij bestellingen vanaf €150,- met kortingscode: 30KORTING
Sluiten

Interview Fabienne Nijsten

Door Daan Castelijn - 06 mei 2023
Fabienne Nijsten televisiepresentatrice bij L1 wordt bijna wekelijks verwelkomt in onze winkel om een nieuw setje kleding uit te zoeken. Heb jij haar outfits wel eens voorbij zien komen? Ze vertelt graag over haar ervaring met ons! 

“Als televisiepresentator is het belangrijk om er goed en representatief uit te zien op televisie. Het is van belang om dagelijks in nieuwe kleding voor de dag te komen. Niet alleen voor mezelf maar ook uiteraard voor de winkel die dit voor mij mogelijk maken. 

Het is niet makkelijk voor een bedrijf, vooral omdat er voortdurend behoefte is aan variatie, nieuwe collecties en diversiteit in de collectie. Niet elk bedrijf kan dit realiseren. In het verleden heb ik wel eens samengewerkt met kledingwinkels waarbij deze diversiteit er niet was. Toen heb ik vaker in mijn eigen kleding voor de camera gestaan, dit is natuurlijk niet de gewenste situatie. Maar gelukkig is dit met Castelijn Mode een heel ander verhaal.

Castelijn Mode is een winkel die heel klantgericht is en altijd bezig is met vernieuwen en optimaliseren van de klantreis. Ik was dan ook blij verrast dat zij enthousiast waren om mij te sponsoren. Het grote voordeel van Castelijn Mode is dat zij snel en wisselende collecties hebben. Hierdoor hangen altijd de nieuwste kleuren en trends in de winkel. Zo vind ik zelf Studio Anneloes en Yaya erg fijn om te dragen en heb ik altijd weer het gevoel dat ik iets nieuws zie hangen als ik binnenkom. Ik woon op slechts 20 minuten afstand van Castelijn, dus in mijn privé tijd heb ik deze winkel meermaals bezocht. Nu ik er zo vaak ben, blijft er elke keer wel iets leuks aan mijn handen plakken. Laatst heb ik nog een prachtige jas gescoord.

Castelijn Mode post regelmatig nieuwe outfits op social media. Dit vind ik fijn om te bekijken, het inspireert me, zo weet ik vooraf aan mijn winkelbezoek al welke items ik wil passen. 

Wat ik bijzonder vind aan Castelijn Mode, is dat ze een vaste warme klantengroep hebben. Vaak staan er zelfs voor openingstijd al mensen te wachten om naar binnen te kunnen. Ze zijn dan ook enorm klantgericht en zorgen er altijd voor dat de winkel er netjes en overzichtelijk uitziet. Ze zijn continue bezig met vernieuwing en proberen telkens de klantervaring verder te optimaliseren. Dat is mooi om te zien.

De service die behoort bij mijn sponsorsamenwerking is super! Ik mag op afspraak vrij rondhuppelen buiten openingstijden van de winkel en zelf kleding uitkiezen, zonder dat er iemand is die mij vertelt wat ik aan moet. Dat is fijn want zo voel ik me altijd prettig in de kleding die ik draag. Dit is belangrijk voor mijn uitstraling tijdens het presenteren. Ik krijg ook steeds vaker de vraag waar mijn kleding vandaan komt en dan zeg ik met trots: van Castelijn Mode!

Elke keer voelt het alsof ik als een kind in een snoepwinkel sta. Ik wordt heerlijk verwend met een aangekleed kopje koffie. Waarbij slagroom en een koekje zeker niet ontbreken. Daarnaast kan ik tussendoor shoppen wat ik wil! Wat wil je nou nog meer? Ik ben dan ook zeer tevreden over onze samenwerking.”