Merk in de spotlight: Butcher of Blue

Door Jorrit Deckers - 19 oktober 2021

Een van onze nieuwste merken is Butcher of Blue. Het Nederlandse heren merk heeft een super grote collectie met de aller leukste shirts, sweaters, broeken en (bij de nieuwe collectie) jeans.
Het merk met de J wordt het ook wel genoemd maar het is helemaal geen J maar een vlees haak van de Butcher wat hun logo is.  De naam van het merk komt van de oprichter Bob die graag zijn naam verwekt wilde hebben in zijn eigen merk, zonder dat je het zou zien. Zo is Butcher Of Blue ontstaan en als je daar de eerste letters van pakt dan kom je uit op, jawel daar is die dan, Bob. En hij houd ook echt van toffe caps waardoor je ook altijd toffe caps terug ziet in hun collectie.
Bob is de oprichter en ook degene die zorgt dat de collectie perfect is uitgewerkt met heel veel details. En daarom hebben ze er ook voor gekozen om een hele grote basis collectie te hebben, zodat er altijd iets op voorraad is als je het nodig hebt. Dus als een echte Butcher is hij trots op zijn product en dat zie je meteen terug in de collectie. 

Ook de duurzaamheid is iets waar ze waarde aan hechten. Zo proberen ze altijd met fabrieken ''in de buurt'' samen te werken, zodat ze een mooi en eerlijk artikel maken.Butcher of Blue is een kledingmerk van Nederlandse bodem dat zich richtte op herenkleding. Butcher of Blue is begonnen met een grote liefde en passie voor denim. Inmiddels vind je in de collecties van dit merk ook veel overhemden, truien, T-shirts en shorts.

Hier volgen een paar voorbeelden van producten van Butcher of Blue:

     Deze hoodie is perfect voor de komende winterdagen want het stof houdt je lekker warm.

      Butcher of Blue hebben ook vesten, deze zijn wel iets dunner maar zitten heerijk!

     En zoals er boven genoemd is, hebben ze ook overhemden voor de formelere dagen.

Butcher of Blue is bij ons in de winkel te vinden maar ook in onze webshop.
Kom gerust langs en de stijladviseurs van Castelijn Mode helpen u graag verder!