Butcher of Blue jassen

Als er iets niet kan missen in een kledinglijn dan zijn het wel de jassen, en Butcher of Blue heeft een collectie van grotendeels winterjassen en ook nog zomer/tussenjassen.
De winterjassen in het algemeen zijn dikker dan de zomerjassen wat ook logisch is, want die moeten natuurlijk bescherming bieden tegen het koudere weer. Met de winterse temperaturen zijn de zomer of tussen jassen zeker te koud maar als je een warme hoodie er onder aan hebt, zal de kou nog wel meevallen. 
De zomerjassen zijn ideaal voor het weer in nederland: niet te dik en niet te dun om de mensen voldoende warm te houden. 

Butcher of Blue jassen

Jassen zijn onmisbaar in een landje zoals Nederland, met het wisselvallige weer kun je op de meeste dagen niet zonder jas naar buiten.
In de zomer hier in Nederland is een dikke jas overbodig, maar een lichte, niet al te warme zomerjas is niet verkeerd dan. Gelukkig heeft Butcher Of Blue zowel dunnere jassen en dikkere winterjassen voor als het weer omslaat. Nogmaals, de jassen van Butcher Of Blue staan alleen op onze webshop! Natuurlijk hebben we van andere merken zoals PME en Vanguard wel jassen in onze wikel in Beek.