Nooit meer een overhemd strijken

Door Daan Castelijn - 02 augustus 2016
Heb je ook zo’n hekel aan het strijken van een overhemd? Krijg je het nooit fatsoenlijk tussen de knopen? Om over de kraag maar niet te spreken. Verschrikkelijk! Je hebt er geen tijd door, je komt er door te laat op afspraken, omdat je te laat komt heb je ruzie met je wederhelft en ga zo maar door. Maar je hebt toch een overhemd nodig. Al is het maar om casual te dragen.

Nu hebben we toch iets gevonden wat een overhemd strijken echt super makkelijk maakt! En ik hoor je denken, wat is dat dan?

Makkelijker overhemden strijken

We hebben overhemden van verschillende merken in onze winkel hangen en ook op onze webshop hebben we genoeg overhemden. Maar we zijn altijd opzoek naar een merk of collectie die beter aansluit op de wensen van de mensen. Een wens is dan ook hoe kan je er voor zorgen dat het strijken van een overhemd stukken makkelijker gaat. Want over het algemeen komen gewassen overhemden gekreukeld uit de wasmachine en moeten ze eerst worden gestreken om de overhemden weer netjes en kreukvrij in de kast op te kunnen hangen.

De oplossing

Olymp en Ledub hebben nu de oplossing! Ze zijn allebei gekomen met een overhemd dat je niet hoeft te strijken! Gewoon wassen en laten drogen, dat is meer dan genoeg. De overhemden zijn zo gemaakt dat ze door de stoom die vrij komt door het wassen weer uit de kreukels komen na het wassen.

Ideaal dus als je een hekel hebt aan een overhemd strijken! Oftewel voor iederen dus, want het blijft een vervelende klus................

Ben je op zoek naar de overhemden, klik dan op de knop hieronder!