Naar boven

Olymp overhemd

OLYMP

Olymp Shirts

Olymp shirts zijn ideaal voor onder jou kostuum of op je pantalon. Ben je opzoek naar een zakelijk overhemd die ook nog eens strijkvrij is? Dan zijn de Olymp shirts echt iets voor jou. Uit onderzoek blijkt dat het strijken het meeste verveelden klusjes is in het huishouden voor mannen. Daardoor kwam Philips met een ''mannen strijkijzer''. Olymp dacht je kan beter voorkomen als genezen, waardoor ze met hun strijkvrije overhemden kwamen.

Olympische hoogte

Iedereen kent deze bijzondere ogenblikje in zijn leven: de momenten van succes, van geluk en van tevredenheid. Een exclusieve toestand, waarin men zich in zekere mate "op Olympische hoogte" bevindt en spreekwoordelijk op de top staat. Zelf vinden wij het goed passen van de kostuums van Roy Robson, Gentiluomo of onder een colbert van Strellson

Succesvol

De metaforische overwegingen vormen het kernpunt van onze niet mis te verstane slagzin. Mannen in deze overhemden zijn succesvol, hechten waarde aan een modieus-gedistingeerde verschijning en slaan in iedere levenssituatie een perfect figuur – in hun outfit. OLYMP staat daarbij voor compromisloze kwaliteit bij materiaal en verwerking, uitmuntende draag- en onderhoudsvoordelen alsmede een optimale prijs-/ prestatieverhouding. En natuurlijk voor een overtuigende modieuze uitdrukkingskracht van zijn producten.

Bestel online of kom gezellig langs

Bij Castelijn in Beek hebben we een uitgebreide collectie aan Olymp Shirts. Van de Luxor Modern Fit collectie tot de Level Five kleding. Ook in onze webshop hebben we deze Olymp Luxor Modern Fit collectie die geheel kreuk en strijk vrij is. En je hebt altijd 14 dagen de  tijd om het retour te sturen.

Wil je toch even gezellig langs komen in Beek? Dan zetten wij de koffie voor jou klaar!