Shop your style: Comfy

Door Sam Wijnen - 24 maart 2021

Om uit je dagelijkse sleur te komen en toch lekker, actief achter je laptop te kruipen delen we een aantal tips om een stijlvolle, maar vooral comfortabele look te kunnen samenstellen.

Dames

Travel stof van Studio Anneloes

De broeken van Studio Anneloes bieden het comfort van een joggingbroek en hebben tegelijkertijd de uitstraling van een nette pantalon. Het comfort van deze broeken is volledig te danken aan het speciale travel materiaal. Deze stof wordt gemaakt in Italië en is altijd kreukvrij. Altijd? Ja, altijd. Naast een hoog zitcomfort zijn de broeken dus ook gemakkelijk om te ‘onderhouden’, strijken is namelijk overbodig. 

Shop nu
 

Loose fit blouses

Een onmisbaar kledingstuk in een kledingkast van iedere vrouw: blouses. Vooral nu het voorjaar om de hoek staat is een loose fit blouse een must-have. Met stijgende temperaturen in het vooruitzicht is een nauwsluitende bloes met weinig ademruimte niet gewenst. Een loose fit blouse daarentegen is veelal gemaakt van een luchtige stof met een lage mouw inzet waardoor je niet in je bewegingsruimte beperkt wordt. Tevens is een blouse gemakkelijk te combineren met vrijwel alle kledingstukken. Of het nu een spijkerbroek, chique rok of pantalon betreft.

Shop nu
 


Bewegingsvrijheid in maxi-jurken en -rokken.

Door de los vallende pasvorm van maxi-jurken en -rokken bieden deze kledingstukken je maximaal draagcomfort en bewegingsvrijheid. Waar een skinny jeans strak om je benen zit, laat een ‘maxi’ van luchtige stoffen je huid zelfs ademen. Is het voor jouw gevoel nog te koud voor een jurk of rok? Draag dan een panty of combineer de look met een warme, fijn zittende trui..

Shop nu
 
Heren

Broeken met stretch

Super flex, Strech of Dynamic broeken zijn benamingen die je tegen komt wanneer je opzoek gaat naar comfortabele (thuis)werkbroeken. Het stretch materiaal in broeken zorgt voor meer draagcomfort. De hoeveelheid stretch is verschillend, dit kan je vaak lezen op het etiket aan de binnenkant van de broekrand. Sommige broeken zijn alleen voorzien van stretch in de broekrand, anderen hebben volledige stretch in één richting of zelfs 360 graden stretch. Regel hierbij is eigenlijk: hoe meer stretch, hoe meer draagcomfort.

Shop nu
 

Polo’s

Een polo kan casual maar ook formeel gedragen worden en is daarom een waardevolle toevoeging voor je garderobe. De polo biedt meer bewegingsvrijheid dan een nauwsluitende blouse maar doet dus geen afbreuk aan je nette kledingstijl. Met een polo zit je vrijwel altijd goed en ben je bijna nooit under- of over-dressed. Op zoek naar een polo die wat losser valt? Ga dan voor een katoenen polo.

Shop nu
 

Overhemden van diverse stoffen

Diverse overhemden hebben de uitstraling van een nette look maar zou je niet direct plaatsen in de categorie overhemden door het materiaal waarvan ze gemaakt zijn. Denk hierbij aan een zachte curdoy of sweater-stof. Deze stoffen zijn minder ‘stug’ waardoor je, met name bij de oksels, minder beperkt wordt in het bewegen. Een bijkomend voordeel? Dit soort overhemden kan je ook dragen als tussenjas met een leuk t-shirt eronder, ideaal voor het voorjaar dus!

Shop nuMet bovengenoemde, comfortabele én tegelijkertijd netjes uitziende kleding straal je kracht uit en kom je zelfverzekerd voor de dag. Of je nu een belangrijke afspraak hebt vanachter je eigen keukentafel of ‘gewoon’ op de bank gaat hangen. Heb jij al een outfit in gedachte die je aan de hand van bovengenoemde tips kan samenstellen? Probeer het uit! Ben je nog op zoek naar comfortabele kledingstukken? Bezoek dan onze webshop of maak een afspraak om te komen shoppen in de winkel.