Studio Anneloes - Amsterdam By Night

Door Anouk Castelijn - 20 december 2023
STUDIO ANNELOES: AMSTERDAM BY NIGHT.


Als je in de avond een etentje of een leuk feestje hebt trek je natuurlijk de veelzijdige collectie van Studio Anneloes aan!

In deze collectie heeft Studio Anneloes 3 hoofdtrends: gilets, degrade prints en de kleur aubergine.
De kleuren van deze collectie zijn diepe warme kleuren. Dit past natuurlijk helemaal bij de tijd van het jaar! Zwart en aubergine zijn de hoofdkleuren van dit thema. Ze zijn mooi met elkaar te combineren maar ook met andere kleuren uit de voorgaande collecties. 
Ook zie je in dit thema kleuren uit voorgaande collecties terugkomen zoals bronze, neon pink, green en grape. Deze kleuren zitten bij de nieuwste collectie in de prints. Daardoor kan je dit goed combineren met de voorgaande collecties.
Er zijn ook veel verschillende materialen gebruikt die goed te combineren zijn met de travel items. 

Je kunt dit merk op allerlei manieren dragen en combineren. Je kan een Studio Anneloes broek dragen met daarop een leuke trui, lekker makkelijk voor thuis, maar je kan ook een blouse met blazer erop dragen. Zo kan je eindeloos blijven combineren. Je kan het als chic, casual of als sportief dragen!Studio Anneloes heeft ook jumpsuits en jurken in allerlei soorten.
Studio Anneloes begon haar kledinglijn met alleen travel kwaliteit. Tegenwoordig hebben ze ook kleding in de stoffen; denim, brei, faux leather, viscose, sweatstof, linnen en katoen. AMSTERDAM BY NIGHT 

brengt niet alleen veelzijdigheid in stijl, maar ook in de keuze van kledingstukken. Studio Anneloes heeft zich niet beperkt tot één specifiek type kleding, maar heeft een gevarieerde selectie gemaakt die geschikt is voor elke gelegenheid. Of je nu kiest voor een chique blouse met een stijlvolle blazer voor een avondje uit in Amsterdam, of juist gaat voor het comfort van een jumpsuit tijdens een nachtelijk feest, de collectie biedt eindeloze mogelijkheden. Wat deze collectie extra bijzonder maakt, is dat Studio Anneloes niet alleen trouw blijft aan hun iconische travel kwaliteit, maar ook nieuwe stoffen heeft geïntroduceerd, zoals denim, brei, faux leather, viscose, sweatstof, linnen en katoen. Hierdoor is er voor elke vrouw en elke gelegenheid wel een perfect Studio Anneloes item te vinden in de sprankelende lichtjes van Amsterdam by night.