Naar boven

State of Art

State of Art

State of Art

Het herenmode merk State of Art staat voor eersteklas lifestyle merk. Het merk combineert mode trends van nu met een ambachtelijk Italiaanse afwerking. De eerste collectie kwam in 1986 en bestond uitsluitend uit herentruien. Het werd direct een groot succes. Het is uitgegroeid tot een merk dat een breed publiek trekt. De slogan is 'Modern classics' en dat is goed terug te vinden in de detaillering van de kleding van State of Art.

De collectie

De collectie van Castelijn Mode Beek bestaat uit overhemden, pullovers, shirts, sweaters en broeken. De collectie van dit seizoen is herkenbaar  door het gebruik van strepen, ruiten groot of juist klein, leuke details en natuurlijk met een hoogwaardige afwerking. De kleding is vooral bedoeld voor de vrije tijd waardoor je het goed kan dragen naar een verjaardag, feestje of een andere vrije tijds invulling van je dag. Draag je een pull over, over je jeans kan je het ook zakelijk dragen naar een bespreking of bijeenkomst. Je kan het merk dus dragen voor veel gelegenheden.

Is het iets voor jou?

Ben je een liefhebber van mannelijke en modieuze kleding met een stoere casual inslag? Mooie prints en goede combinaties met veel kleuren? Dan is de collectie zéker iets voor jou. Het merk combineert goed met de broeken van Vanguard en de kleding van Blue Industry.

Online bestellen

Heb je voor het merk gekozen en wil je het bestellen? Dat kan bij Castelijn Mode Beek. Bestel je voor 21:00 dan heb je jouw nieuwe kleding de volgende dag in huis. Ideaal dus dat thuiswinkelen. Twijfel je nog? Bestel dan met Afterpay en betaal pas als je het echt thuis houdt. Als je vragen hebt kan je altijd contact met ons opnemen, we staan je graag te woord voor al je vragen.

State of Art
State of Art kleding
State of Art heren