Cast Iron overhemd

Cast Iron Overhemd

Op zoek naar het perfecte overhemd? Dan zit je met een Cast Iron Overhemd goed. In onze collectie hebben we een ruime keuze uit verschillende overhemden in meerdere kleuren en prints, welke voorzien van een slim-fit pasvorm zodat deze hemden perfect aansluiten. Alle Cast Iron overhemden zijn voorzien van het kenmerkende backyoke/rugpand waardoor de overhemden een onderscheidend en herkenbaar design hebben.

Cast Iron blouse

De Cast Iron hemdencollectie heeft voor iedere gelegenheid het perfecte shirt. Of je nu op zoek bent naar een clean dressed-up overhemd voor een zakelijke look, of voor als je op bezoek gaat bij je schoonfamilie. Of kiest voor een unieke print of ruit voor de meer casual dagen. Wij voorzien je van een passend shirt voor elke gewenste stijl. Combineer een overhemd met een kolbert of trui om meerdere lagen te combineren, of maak je look compleet met een jeans. Zo creeër je jouw eigen stijl, zodat het altijd te combineren is voor elke gelegenheid.

Hoe draag je een overhemd?

Wanneer je een nette indruk wilt maken, stop je je overhemd in je broek. Als je een formele gelegenheid hebt, draag je een stropdas om je overhemd. Voor een informele uitstraling stroop je de mouwen op en kun je eventueel het overhemd uit je broek laten.

Basis overhemden van Cast Iron

De meeste overhemden in de collectie van Cast Iron zijn maar voor een bepaalde tijd in het assortiment. Deze komen aan het begin van een seizoen, en komen erna niet meer terug. Cast Iron heeft ook basis overhemden. Deze zijn het hele jaar door verkrijgbaar in de winkel én op de webshop. Deze basisoverhemden zijn verkrijgbaar in de kleuren zwart, wit, lichtblauw en donkerblauw.

  De collectie van Cast Iron is verkrijgbaar bij Castelijn mode in Beek én op onze online webshop. Wanneer je voor 15:00 uur een bestelling plaatst, heb je hem morgen nog in huis!