PME Legend Jeans

PME Legend Jeans

PME Legend jeans zijn toppers uit onze broeken-collectie. PME Legend heeft toppers in huis als de Bare Metal, Aviator en de Commander. Deze modellen zijn zelfs zo goed dat er nu een 2.0 versie van is geproduceerd. De broeken zijn vernieuwd waardoor ze weer helemaal up-to-date zijn voor de huidige wensen van de klant. Uiteraard zijn PME Legend Jeans verkrijgbaar bij Castelijn Mode Beek.

Sorteren

Complete outfit met een PME Legend Jeans

Maak je outfit compleet met een leuk shirt van bijvoorbeeld Cast Iron of een sweater van PME Legend of Blue Industry. Maar natuurlijk kun je jouw outfit helemaal compleet maken met PME Legend, kies een leuke jeans uit en daarbij een vet shirt. Heren jeans van PME Legend zijn stoer, duurzaam en bovenal comfortabel. Het design van onze jeans is volledig gefocust op stijl, zonder in te geven op comfort tijdens het dragen en bewegen. Bij is kwaliteit prioriteit en dat zie je ook overduidelijk bij hun jeans. Modellen als de avitor jeans en tailwheel brengen stoere uitstraling en kwaliteit van stoffen en pasvorm samen. Het is belangrijk dat je jeans lekker zitten en daar weet PME-Legend het fijne van. Veel verschillende pasvormen en varianten geven jou de keuze welke jeans het beste bij jou passen. 

Service voor je PME Legend jeans

Wij bij Castelijn Mode Beek staan altijd voor je klaar met de beste service. Als je in onze winkel in Beek een PME Legend Jeans koopt en die is iets te lang, vermaken we die in ons eigen atelier, zodat je de perfecte pasvorm hebt. Bestel je liever vanuit thuis? Dat kan ook! Twijfel je nog een beetje? Dan bestel je toch gewoon met Afterpay! Dan betaal je jouw nieuwe PME Legend jeans pas na 14 dagen.
 

PME Legend skyhawk jeans

De PME Legend skyhawk jeans is een klassieker voor het merk. De jeans hebben een comfortabele slim en tapered fit. Ruim op het bovenbeen maar wel aaneengesloten op de kuit van de enkels. 
De skyhawk jeans hebben een regular taille en past daarom bij veel lichaamstypes. De combinatie van katoen en 1% elastaan maken de broek heerlijk comfortabel om geheel de dag te dragen. 
Het stoere uiterlijk van PME Legend komt bij deze jeans ook naar voren door verschillende details. Voor een goede spijkerbroek moet je echt bij PME-Legend zijn. Combineren gaat ook altijd heel erg goed met de andere items van PME. Het stoere uiterlijk van een PME-Legend trui of jas past natuurlijk goed bij een spijkerbroek met dezelfde uitstraling. 


PME Legend jeans bij Castelijn Mode Beek

Bij Castelijn Mode Beek ben je dus op de juiste plek voor een PME Legend jeans! Wij hebben de grootste collectie aan PME Legend collectie van heel Limburg. Ben je niet alleen op zoek naar de PME Legend jeans broek, maar naar de hele collectie? Kijk dan snel verder

PME Legend online collectie