PME Legend overhemden

PME Legend overhemd kopen

PME Legend overhemden zijn altijd van de beste kwaliteit. Wil je er één dragen tijdens het stappen met vrienden of als je naar de verjaardag gaat van je (schoon)moeder? Dat kan allemaal met deze overhemden. Bestel je op onze webshop voor 15:00 uur? Dan heb je het hemd de volgende dag in huis! Een PME Legend overhemd koop je bij Castelijn Mode Beek of op modecastelijn.nl

Natuurlijk heb je ook een blouse nodig voor de feestdagen. Dan wil je er vaak toch wat netter op staan als op een normale doordeweekse dag. Het kan zijn dat je niet van de nette blouse bent maar dan zijn juist de overhemden van PME Legend de meest geschikte voor jou. Ze zijn qua uitstraling wat netter als een shirt of sweater maar de prints en de pasvorm zorgen ervoor dat je er toch fijn in voelt.

Combineren

De overhemden van PME-Legend zijn er in verschillende opties. Van de casual hemden met een printje naar de stoere hemden die je zelfs als jas kan dragen. 
Een PME Legend overhemd kun je heel goed combineren met een leuke jeans, vet t-shirt en je favoriete schoenen en je bent klaar om lekker wat te gaan drinken met je vrienden. Maar je kan natuurlijk ook een nette outfit samen stellen. Laat je T-shirt lekker in de kast liggen en trek je een kolbertje erover aan, en ben je helemaal gestyled voor het belangrijke etentje bij je schoonouders. Zo stijl je het PME Legend overhemd in verschillende stijlen.

Daarnaast hebben we ook veel overhemden van Cast iron, State of art en Vanguard. Zou je toch iets netter willen? Kijk dan eens tussen de colelcties van Ledub of Profuomo.

Twijfel je nog een beetje of het wel iets is voor jou? Bestel dan met achteraf betalen en betaal je nieuwe outfit pas na 14 dagen. Zo weet je precies of de pasvorm goed is en of je de print echt leuk vind.

Overhemden bij Castelijn Mode Beek

Wij hebben de grootste PME Legend collectie van heel Limburg waardoor je altijd de leukste PME Legend blouse vindt. Maar niet alleen in onze winkel, ook in onze webshop hebben we een grote collectie en ook zeker hele leuke PME Legend overhemden voor jou! Vind jouw PME overhemd bij Castelijn Mode Beek!

Jeans

Bij een mooi overhemd past natuurlijk een goed paar jeans. Daar ontbreekt het niet aan bij PME-Legend. De jeans bestaan verschillende pasvormen maar de kwaliteit blijft altijd ijzer sterk. De skyhawk, nightflight en freighter jeans zijn erg populaire broeken van PME-Legend die wij in de collectie hebben. 

 

PME Legend collectie

Bij Castelijn Mode Beek hebben we de grootste collectie van PME Legend liggen van heel Limburg. Daarom vind je bijna altijd het overhemd dat je zoekt. Ben je  naar een ander artikel op zoek? Kijk dan eens naar de hele PME Legend Collectie!
PME Legend Collectie