Studio Aneloes Franka

Studio Anneloes Franka

Studio Anneloes Franka trousers

De Studio Anneloes Franka trousers shop je in vier verschillende kleuren bij Castelijn mode. De Franka trousers is verkrijgbaar in het zwart, donkerblauw, donkergroen en grijs. De broek is beschikbaar in de maten XXS tot en met XXL. De Franka trouser is gemaakt van Heavy Travel Quality en is daarom super comfortabel. De Franka heeft een brede tailleband met drawstring. Aan de voor en achterkant loopt een siernaad. Het item heeft verder aan de voorkante steekzakken en aan de achterkant klepzakken. Aan de onderkant van de pijpen heeft hij hoge cuffs.

Combineren

De Studio Anneloes Franka trousers zijn eindeloos te combineren! Je kunt de broek met een chique blousje en hoge pumps naar een zakelijke gelegenheid dragen, en ga je gewoon een dagje de stad in met vriendinnen? Dan doe je er een comfy trui op en draag je sneakers eronder voor een casual look! Zoals ik al zei, de outfits die je ermee kunt maken zijn oneindig.

Travelquality

Ben jij nog niet bekend met het merk, en vraag je je nu af waar die ''travelquality'' waar iedereen het over heeft nu eigenlijk goed voor is? Dan gaan we je het nu uitleggen! De unieke travelstof, ook wel bekend onder de naam Sensitive Fabrics, wordt geproduceerd in Italië. De stof is gemaakt van elastomeric fibers en is een combinatie van polyamide en Lycra. Dit zijn synthetische vezels die tot zes keer in de lengte kunnen rekken en daarna weer in hun oorspronkelijke vorm terugkeren. Doordat de kleding van travelquality gemaakt is, droogt de kleding snel, en pilt of kreukt niet. Ook zijn de items makkelijk in onderhoud. De broeken van travelquality zijn super comfortabel. Er zit enorm veel stretch in en ze zijn voorzien van een elastische tailleband. De stof hoet niet gestreken te worden en er zijn minder wasbeurten nodig dan bij sommige andere stoffen. Ideaal dus voor vrouwen die weinig tijd hebben!

Franka trousers bij Castelijn
Shop de Studio Anneloes Franka trousers op onze webshop óf in onze winkel in Beek, Limburg. Wist je al dat wij de grootste Studio Anneloes shop van Limburg hebben? We helpen je vrijblijvend verder en trakteren je na afloop nog op een heerlijk kopje koffie!

Bekijk hier de Studio Anneloes Franka trousers!