Studio Anneloes Poppy

Studio Anneloes Poppy

De Studio Anneloes Poppy blouse is de perfecte basic voor iedere vrouw! Ga je hem aanschaffen in de basiskleuren: zwart, donkerblauw, wit of kitkleur? Of ben je meer van het opvallen, en ga je voor de felle en opvallende seizoenskleurtjes? Je kunt hem casual dragen op een jeans en sneakers, of iets chiquer met een blazer en broek van dezelfde travelstof. De Studio Anneloes Poppy blouse is echt eindeloos te combineren. Shop hem bij Castelijn mode in Beek!

Travelstof van Studio Anneloes

Ben jij nog niet bekend met het merk, en vraag je je nu af waar die ''travelquality'' waar iedereen het over heeft nu eigenlijk goed voor is? Dan gaan we je het nu uitleggen! De unieke travelstof, ook wel bekend onder de naam Sensitive Fabrics, wordt geproduceerd in Italië. De stof is gemaakt van elastomeric fibers en is een combinatie van polyamide en Lycra. Dit zijn synthetische vezels die tot zes keer in de lengte kunnen rekken en daarna weer in hun oorspronkelijke vorm terugkeren. Doordat de kleding van travelquality gemaakt is, droogt de kleding snel, en pilt of kreukt niet. Ook zijn de items makkelijk in onderhoud. De broeken van travelquality zijn super comfortabel. Er zit enorm veel stretch in en ze zijn voorzien van een elastische tailleband. De stof hoet niet gestreken te worden en er zijn minder wasbeurten nodig dan bij sommige andere stoffen. Ideaal dus voor vrouwen die weinig tijd hebben!

Studio Anneloes bij Castelijn mode Beek

Wist jij al dat we bij Castelijn mode in Beek de grootste Studio Anneloes shop van Limburg hebben? Als je het hier niet vindt, vind je het nergens. Woon je niet in de buurt? Maak je geen zorgen, want de hele collectie van Studio Anneloes is ook verkrijgbaar op onze online webshop. Shop je Studio Anneloes Poppy blouse vandaag nog, want vandaag vóór 15:00 uur besteld, is vandaag nog verzonden!