Summum trui

Summum trui

De mooiste en fijnste truien van Summum shop je bij Castelijn mode Beek! Draag je liever een warme wollen trui? Of ga je voor een Summum trui met dunner materiaal en een pofmouwtje? We hebben het allemaal in onze grote Summum collectie!

Summum is hét merk voor de modieuze, krachtige, sterke, zelfbewuste en spontane vrouw! Trek een trui van Summum aan en je zit meteen zelfverzekerder in je vel. Met een Summum trui kom je altijd goed voor de dag. Er zijn zo ontzettend veel modellen en kleuren, dat je bij dit merk eigenlijk wel moét slagen! Draag je summum trui casual op een stoere jeans met sneakers, of draag hem netjes op het broekpak dat Summum in hun basiscollectie heeft.

Wat maakt Summum anders?

Summum houdt van persoonlijke aanpak, uitzonderlijke fits en goede kwaliteit.
Daarom houden ze het ontwerpproces van A tot Z zelf in de hand – van het maken van signature prints voor op de stoffen tot het tekenen van de patronen en het uitzoeken van de materialen. Dat doen ze met een betrokken team. Ondanks dat Summum inmiddels in achttien landen verkocht wordt, doen ze nog steeds (op de productie na) alles in huis en houden ze vast aan de persoonlijke, eigenwijze stijl waar Summum groot mee geworden is. Summum maakt niks dat ze niet zélf zouden dragen. Goede contacten met de makers en leveranciers zijn eveneens essentieel. Summum zet altijd in op langetermijnrelaties om zo een zekere kwaliteit te kunnen waarborgen. Niet alleen wat de kleding betreft, maar ook als het gaat om duurzaamheid en nette arbeidsomstandigheden.

Summum trui bij Castelijn mode in Beek

Scoor je Summum trui bij Castelijn. Woon je in de buurt of vind je het gezellig om langs te komen? Dan ben je van harte welkom bij onze winkel in Beek, Limburg. We helpen je vrijblijvend verder met je zoektocht naar de perfecte Summum trui, en na afloop trakteren we je op een lekker kopje koffie van het huis! Woon je niet in de buurt, of ben je meer van het online shoppen? Ook geen probleem! Want de volledige Summum collectie die we in onze winkel hebben hangen, is ook te vinden op onze online webshop. En bestel je vandaag vóór 15:00 uur? Dan wordt je pakketje vandaag nog verzonden!