YaYa shirt wit

YaYa shirt wit is makkelijk te combineren met een leuke legging of broek van YaYa. Bestel je op een werkdag voor 15:00 uur? Dan heb je het de volgende dag al in huis.

YaYa shirt wit bij Castelijn Mode Beek

Ontdek de collectie bij Castelijn Mode Beek daar vind je de leukste YaYa shirt in het wit. Of je nu langs komt in onze winkel of dat je een kijkje neemt in onze webshop. Bij allebei vind je de grootste collectie van Limburg. Niet alleen YaYa shirt wit maar we hebben ook de andere lichte kleuren even erbij gezet, zodat je goed kan kijken welke je zou willen.

Bestel online

Bestel je het makkelijk en snel in onze webshop? Dan ervaar je het gemak van thuis winkelen. Bestel je op een werkdag voor 15:00 uur? Dan heb je het ook nog eens de volgende dag in huis. Het kan altijd een keer voorkomen dat je twijfeld welke maat je nodig ehbt of welk model je het leukste staat. Betaal je bestelling dan met Afterpay en betaal achteraf na 14 dagen. Maar je kan ook natuurlijk gezellig langs komen in onze winkel in Beek. Wil je zeker weten dat het item voor je weg gehangen is in onze winkel? Reserveer het dan en dan zorgen we ervoor dat het binnen 2 uur weg gehangen is voor 2 dagen.