Naar boven

Ledub overhemd

(20) (20 artikelen)
Ledub

Ledub overhemd

Ledûb is een merk van van Nederlandse origine. Dit vertaalt zich in een collectie Ledûb shirts en overhemden van perfecte pasvorm en kwaliteit.  Van strijkvrije shirts tot dress-shirts en slim fit overhemden, bij dit merk weten ze wat een eigentijdse Nederlandse man nodig heeft om verzorgd voor de dag te komen.

Overhemden en vooral de boord van het shirt waren de fascinatie van Sjef van Winkel uit Budel. De oprichter van Ledûb stoorde zich aan omkrullende boorden en lastige knopen en focuste zich daarom op het brengen van een collectie overhemden met uitstekende kwaliteit. Zodat elke man er verzorgd uitziet.

Ledub overhemden online

Ledûb biedt een brede najaarscollectie overhemden. Van strijkvrije shirts tot tailored fit, met of zonder een semi widespread kraag en al dan niet met contrasterende stoffen aan de binnenzijde van de kraag. Je bestelt Ledub online makkelijk en snel!

Je kunt natuurlijk ook langs komen in onze winkel in Beek. Daar vind je de grootste collectie aan Ledub overhemden van Limburg. Je vindt deze overhemden in onze confectiehoek naast de merken; Roy Robson, Strellson, Profuomo en Olymp.

 Ledub overhemd