Naar boven

Ledub overhemd

Ledub

Ledub overhemd

Ledûb is een merk van van Nederlandse origine. Dit vertaalt zich in een collectie Ledûb shirts en overhemden met perfecte pasvorm en kwaliteit.  Van strijkvrije shirts tot dessshirts en slim fit overhemden, ze weten wat een eigentijdse Nederlandse man nodig heeft om verzorgd voor de dag te komen.

Overhemden en vooral de boord van het shirt waren de fascinatie van Sjef van Winkel uit Budel. De oprichter van Ledûb stoorde zich aan omkrullende boorden en lastige knopen en focuste zich daarom op het brengen van een collectie overhemden met uitstekende kwaliteit. Zodat elke man er verzorgd uit ziet.

Ledub overhemden online

Ledûb biedt een brede najaarscollectie overhemden. Van strijkvrije shirts tot tailored fit, met of zonder een semi widespread kraag en al dan niet met contrasterende stoffen aan de binnenzijde van de kraag. Je besteld Ledub online makkelijk en snel!

Je kan natuurlijk ook langs komen in onze winkel in Beek. Daar vindt je de grootste collectie aan Ledub overhemden van Limburg. Je vindt deze overhemden in onze confectiehoek naast de merken; RoyRobson, Strellson, Profuomo en Olymp.

 Ledub overhemd