Naar boven

NUKUS

(50) (50 artikelen)
NUKUS
Sorteren
Nukus
Nukus is een Nederlands kledingmerk gericht op dames van alle leeftijden. Het merk is opgericht in 2017. De kledingstukken in de collecties van Nukus zijn gemaakt van luxe stoffen van top kwaliteit. De kledingstijl van Nukus kun je beschrijven als stijlvol en tijdloos.

Collecties
Nukus heeft allerlei verschillende items en kleuren in hun collecties, maar tóch zijn alle items goed te combineren. Ze zorgen voor een goede, stevige basis in elke vrouw haar kledingkast.  Alle kledingstukken zijn geproduceerd uit natuurlijke, zachte materialen van goede kwaliteit. Nukus brengt acht keer per jaar een nieuwe collectie uit waarbij het merk zichzelf telkens weer probeert te overtreffen.

Missie van Nukus
Het is de missie van Nukus om mode te ontwerpen met een top kwaliteit. Dit combineren ze met respect voor de wereld en de mensen om hen heen.

Materialen
Nukus vindt natuurlijke materialen een prioriteit hebben bij de productie van de nieuwe collecties. Hier volgen een aantal materialen die Nukus gebruikt bij het produceren van hun kleding:
  • Katoen
  • Linnen
  • Natuurlijke kunstvezels
  • Synthetische kunstvezels
  • Knitwear
 
Favorieten uit de nieuwe collectie
De nieuwe collecties zijn weer binnengekomen, en natuurlijk hebben we zelf ook favorieten. Hieronder volgen een aantal items van Nukus waar wij helemaal blij van worden! 

 
 
De kledingstukken van het merk zijn ook goed de combineren met andere merken van Castelijn mode Beek zoals YaYaOpus, Geisha en Simple.

Castelijn mode Beek

Ben jij benieuwd naar de gehele collectie van het merk Nukus? Kom dan gezellig langs bij Castelijn mode in Beek en neem gerust een kijkje. Na afloop krijg je van ons een heerlijk kopje koffie. De collectie van Nukus is ook te bestellen op onze online webshop, deze vind je via deze link. Hopelijk tot snel bij Castelijn mode in Beek, en wie weet loop jij naar buiten met de leukste items van de nieuwe collectie van Nukus!