Naar boven

Opus Kleding

(8) (8 artikelen)
Opus

Opus

Opus is een merk dat echt gaat voor een klassieke casual look voor dames kleding. Ze zijn begonnen in 2000 met het produceren van mooie dames broeken, maar tegenwoordig is Opus een volwaardig damesmerk met een stijlvolle uitgebreide collectie. Oog voor detail is belangrijk en dat is duidelijk te zien in hun collecties. Met Opus weet je zeker dat je kwaliteit krijgt maar ook dat je de keuze hebt uit veel verschillende stijlen. Draag je sportieve sneakers onder een outfit van Opus, dan oogt het ook meteen sportief. Maar je kunt de outfit ook netjes dragen met een paar hakkenschoenen en een leuke blazer. Net hoe je het zelf wil combineren.

Naast de kwaliteits broeken heeft Opus ook veel mooie tops, truien, vesten, jasjes en nog veel meer bovenkleding. 

Elk half jaar zorgt het leuke damesmerk er voor dat ze 6 leveringen maken, de collecties gaan altijd met de laatste trends mee. Maar ze houden zich altijd vast aan hun sterke uitstraling, waardoor elke levering met elkaar te combineren is. Zo shop je heel makkelijk een hele leuke outfit van Opus bij elkaar.

Verkooppunt

In onze winkel in Beek kun je het merk ook heel makkelijk combineren met andere collecties zoals Someday en YaYa. Waardoor je snel en makkelijk je nieuwe garderobe bij elkaar hebt gevonden. Dat maakt dat we één van de grootste Opus-verkooppunten van Limburg zijn. Maar dat is nog niet alles, want je parkeert ook nog eens gratis voor de deur van onze winkel en je krijgt een lekker kopje cappuccino van het huis tijdens of na het shoppen. Tot snel!

Online shoppen

Je kan natuurlijk ook gemakkelijk vanuit huis shoppen via onze webshop. Bestel je op een werkdag voor 15:00? Dan heb je het de volgende dag al in huis! En bestel je nieuwe collectie? Dan heb je ook nog eens gratis verzending!