Naar boven

Profuomo

(5) (5 artikelen)
Profuomo
Profoumo Nieuwe collectie bestellen


Comfort, uniek en kwalitatief, zo kun je Profuomo omschrijven. Een perfecte mix tussen klassiek en modern staat voorop bij dit merk. Profuomo is een Nederlands merk dat staat voor kwaliteit en oog voor detail. Het merk heeft een duidelijk italiaans design, wat overduidelijk te zien is in vormgeving van de kleding.

Bij elke collectie van Profuomo wordt er veel aandacht besteed aan het productie process, om de beste kwaliteit naar boven te halen. Waar het merk het sterkst naar voren komen, zijn de overhemden. Mooie kleuren en dessins. Een overhemd van Profuomo is iets waar je erg lang plezier van hebt. Tijdloos, hoge kwaliteit en daarmee ook veel draagplezier.

Profoumo Overhemden bestellen bij Castelijn Mode

De overhemden van Profuomo zijn altijd mooi te combineren met hun andere producten. Zoals hun riemen, truien, polo's en stropdassen. Het handige aan de Profuomo overhemden is voornamelijk de strijkvrije katoen kwaliteit, waardoor je zoals je vewacht niet meer hoeft te strijken. Dat lucht op he? De kreukels verdwijnen zo bij het uithangen na het wassen. De overhemden zijn geschikt voor iedereen. Je kan makkelijk gaan voor een casual look met alleen het dragen van een overhemd, combineer dit weer met een mooie trui en je hebt een meer zakelijke look.

Profuomo italiaanse stijl met een Nederlandse twist

De uitgebreide collectie van Profuomo is verkrijgbaar bij Castelijn mode Beek. Hier heb je genoeg keuze en vindt je wat je nodig hebt. Profuomo is ook heel goed te combineren met onze andere merken zoals, Cast iron, Vanguard en State of Art.

Een mooie jeans van Vanguard zou heel erg mooi staan bij een overhemd van Profoumo. Combineer dit met een pantalon van State of Art en maak het af met een mooie parka jas van Cast iron. Zo heb je makkelijk bij ons een leuke outfit samen gesteld waar je nog heel erg lang plezier van zult hebben. Dus bestel online bij Castelijn mode Beek of Kom naar onze winkel.