YaYa truien

YaYa truien

YaYa truien zijn ideaal tijdens koude winterdagen of afgekoelde zomerdagen. Ze zijn super te combineren met andere leuke items van YaYa, dit komt doordat ze bij YaYa dezelfde stijl doorvoeren in heel hun collectie. De kleurthema's zijn goed met elkaar te ''matchen''. Daardoor kun je eindeloos combineren. Maar een YaYa trui kun je natuurlijk ook combineren met andere merken zoals Someday, Opus, Summum en Geisha.

YaYa truien bij Castelijn
 

YaYa collectie

Wil je kijken waarmee je jouw YaYa trui kunt combineren? Neem dan een kijkje in de YaYa collectie. Wij hebben de grootste collectie van Limburg waardoor je altijd de leukste items tegenkomt. Kun je in de categorie YaYa niks leuks vinden? Probeer dan eens te kijken bij Geisha of Summum!

Bekijk de YaYa collectie hier!
 

YaYa trui online bestellen

Naast het feit dat we een grote collectie YaYa truien in onze winkel hebben, bestaat de mogelijkheid om in onze webshop te bestellen. Als je op een werkdag voor 15:00 uur bestelt, heb je jouw bestelling de volgende dag al in huis. Twijfel je nog of je een YaYa trui wilt bestellen? Bestel deze dan met Afterpay waardoor je pas na 14 dagen hoeft te betalen. Hebben we het artikel op voorraad in onze winkel, en woon je in de buurt van Beek, Limburg? Dan kun je de YaYa trui gewoon laten reserveren en wij leggen deze dan voor je klaar in onze winkel. Zo kun je hem meteen in de winkel passen en besluiten of hij met je mee naar huis gaat!

YaYa the brand
YaYa the brand is een Nederlands modemerk. De collecties van YaYa zijn altijd makkelijk en leuk om te combineren met elkaar. Het merk staat bekend om hun zachte kleuren en fijne materialen. Shop de leukste YaYa truien, jurken, broeken, blazers en tops met de beste kwaliteit bij Castelijn mode Beek

Bekijk de YAYA collectie hier!