YaYa truien

YaYa truien

YaYa truien zijn ideaal tijdens koude winterdagen of afgekoelde zomerdagen. Ze zijn erg fijn te combineren met andere leuke items van YaYa, dit komt doordat ze bij YaYa dezelfde stijl doorvoeren in heel hun collectie. Daardoor kun je eindeloos combineren. Maar een YaYa trui kun je natuurlijk ook combineren met andere merken zoals Someday en Penn & Ink.

YaYa collectie

Wil je kijken waarmee je jouw YaYa trui kunt combineren? Neem dan een kijkje in de YaYa collectie. Wij hebben de grootste collectie van Limburg waardoor je altijd de leukste items tegenkomt.

YaYa collectie
 

YaYa trui online bestellen

Naast het feit dat we een grote collectie YaYa truien in onze winkel hebben, bestaat de mogelijkheid om in onze webshop te bestellen. Als je op een werkdag voor 15:00 uur bestelt, heb je jouw bestelling de volgende dag al in huis. Twijfel je nog of je een YaYa trui wilt bestellen? Bestel deze dan met Afterpay waardoor je pas na 14 dagen hoeft te betalen. Hebben we het artikel op voorraad in onze winkel? Dan kun je de YaYa trui gewoon laten reserveren en wij leggen deze dan voor je klaar in onze winkel.