Merk in de spotlight: Geisha

Door Sam Wijnen - 28 april 2021

Elk seizoen van Geisha is een verrassing, maar wij weten altijd dat het iets om vrolijk van te worden. De kleding van geisha tovert een lach op het gezicht van iedere vrouw. Buiten de prachtige prints die ze gebruiken bij hun kleding, staat een comfortabele pasvorm voorop. Geisha is gemaakt voor de stijlvolle vrouw die houdt van vrolijke kleding met een uniek twist. De kleding valt niet te strak maar ook niet te los, een echte comfortabele pasvorm.

Het gebruik van frisse dessins en vrolijke kleuren maakt deze collectie juist perfect voor deze zomer. Je kan alle kanten op met de nieuwe collectie van Geisha. Je hebt de keuze uit jurkjes, rokken, blouses, tops, jeans, en jasjes waar je je kledingkast mee kan opfleuren. Geisha is ook erg leuk te combineren met merken als YAYA en Studio Anneloes. En het merk is niet alleen maar gericht op een soort stijl. Je kan je heel erg casual kleden met een leuk rokje en denim jasje van Geisha. Je kan je daarnaast ook juist net kleden met een mooie jurk van Geisha voor bijvoorbeeld op het kantoor. 

Bij ons in de webshop vindt je enorm veel verschillende broeken van Geisha. Van pantalons tot prachtige jeans gemaakt van topkwaliteit waar je lang van kunt genieten. De pantalon joggers van Geisha zijn nu ook helemaal in de trend en enorm modieus. Wat ook enorm leuk is aan het merk Geisha is dat er geen leeftijd is gebonden aan hun kleding. Van jong tot oud is Geisha het merk in Nederland dat enorm populair is. De hippe outfits van Geisha zullen altijd goed werken voor elk seizoen. Het gebruik van de rijke stoffen, mooie printjes en heerlijke pasvormen zijn gewoon een must voor elke vrouw. 

Geisha rokken:
De rokken van Geisha zijn makkelijk te combineren met een mooi paar knielaarzen of studlaarzen om een stoere look te creëren.


Geisha jurken:
De jurken van Geisha heb je in veel verschillende stijlen. De vrolijke Geisha stijl met mooie prints of juist een meer ingetogen stijl in een vaste kleur.


Geisha blouses:

Wij hebben de collectie gevuld met verschillende stijlen blouses. Van een elegante stijl tot een vrolijke blouse met een speciaal printje. Elke vrouw kan wel een Geisha blouse in haar kledingkast gebruiken. 


Bent u ook al zo enthousiast over de nieuwe collectie van Geisha? Kijk dan zeker op onze webshop voor de nieuwe collectie of kom gezellig langs bij ons in de winkel!