Naar boven

Dames jurken & rokken

Wil je een dames jurk komen passen in onze winkel? Neem even contact op met ons of het artikel op voorraad is.
Als je op onze webshop voor 22:00 besteld heb je het de volgende dag in huis.

Dames Jurken

De leukste merken hebben leuke dames jurken speciaal voor de winter voor leuke gelegenheden. Denk dan aan merken als Expresso, Maison Scotch, Sandwich en ook YaYa. En als je de jurk online besteld voor 22:00, heb je die de volgende dag al in huis. Ideaal dus!
Zeker nu de feestdagen eraan zitten te komen is het weer tijd om een nieuw item te kopen, zodat je er tijdens de feestdagen weer helemaal op en top op staat bij je familie of bij je schoonfamilie.

Leuke jurkjes

Bij Castelijn Mode Beek heb je super leuke jurkjes en een uitgebreide keuzen uit dames jurken en rokken. Aan de hand van de nieuwste modetrends hebben wij een variërend aanbod. Naast de korte lengtes zien we ze ook tot op de knie of zelfs tot op de grond, de maxi dress. Zo kun je gaan voor de maxi dress in combinatie met een korte top erop. De Kokerrok met blouse en een paar stoere gympen eronder. Leuke jurkjes kun je altijd dragen.

Mooie jurken

Mooie jurken heb je gewoon nodig. Je hebt dan altijd een leuk item voor een feestje maar natuurlijk ook voor andere momenten. Stel je voor als je naar het strand gaat tijdens een zonnige dag of een kerstdiner met je schoonfamilie. Een mooie jurk komt gewoon altijd van pas.

Dames jurk kopen

Alle dames, meisjes, vrouwen het maakt niet uit, ze houden allemaal van winkelen. En dat kan heel erg goed in onze winkel en onze online winkel. In Beek hebben we 1200m2 met heren en dames kleding. Met meer dan 50 merken. Hier kun je jouw mode hart helemaal ophalen.  Dus ben je opzoek naar een leuke dames jurk, kom dan naar Castelijn Mode Beek.

Jurkjes sale

Wist je trouwens dat we exclusief op onze webshop het hele jaar jurkjes in de sale hebben. In onze winkel in Beek hebben we 2 keer per jaar een opruimingsperiode maar op onze webshop kun je het hele jaar door lekker rondneuzen tussen de jurkjes sale collectie en als je besteld voor 22:00 dan heb je het de volgende dag al in huis.
Dames jurken sale>>