Naar boven

Dames jurken & rokken

Wil je een artikel komen passen in onze winkel? Neem even contact op met ons of het artikel op voorraad is.
Als je op onze webshop voor 21:00 besteld heb je het de volgende dag in huis.

Dames Jurken

De leukste merken hebben leuke dames jurken speciaal voor de zomer over leuke gelegenheden. Denk dan aan merken als Expresso, Maison Scotch, Sandwich, Catwalk Junkie, YaYa en ook Nikkie. En als je de jurk online besteld voor 21:00, heb je die de volgende dag al in huis. Ideaal dus!

Dames jurken, Say yes to the dress!

Bij Castelijn Mode Beek heb je een uitgebreide keuzen uit dames jurken en rokken. Aan de hand van de nieuwste modetrends hebben wij een variërend aanbod. Naast de korte lengtes zien we ook rokken en jurkjes tot op de knie of zelfs tot op de grond, de maxi dress. Zo kun je gaan voor de maxi dress in combinatie met een korte top erop. De Kokerrok met blouse en een paar stoere gympen eronder. Een dames jurk kan je altijd dragen.

Dames jurk kopen

Alle dames, meisjes, vrouwen het maakt niet uit, ze houden allemaal van winkelen. En dat kan heel erg goed in onze winkel en onze online winkel. In Beek hebben we 1200m2 met heren en dames kleding. Met meer dan 50 merken. Hier kun je jouw mode hart helemaal ophalen.  Dus ben je opzoek naar een leuke dames jurk, kom dan naar Castelijn Mode Beek.