Naar boven

Roy Robson

(32) (32 artikelen)
Roy Robson

Roy Robson

Roy Robson

Als je zegt Roy Robson, dan zeg je meteen heren kostuums! Hun collectie bestaat uit een grote variatie mix en match kostuums. En wij bij Castelijn hebben de grootste collectie Roy Robson van heel Limburg! Je slaagt zeker in onze winkel in Beek. Dit komt, omdat we een eigen Shop-in-Shop in onze winkel hebben van Roy Robson. Hierdoor laat het merk precies zien wat het wilt uitstralen en dat zie je zeker terug op de manier hoe het merk gepresenteerd wordt. Maar we hebben niet alleen de kostuums van Roy Robson. We hebben ook overhemden, sweaters, tassen en nog veel meer items van het merk waardoor er altijd wel iets tussen zit.
Is het kostuum niet de perfect vorm? Geen probleem! Wij hebben een eigen atelier waar we de kostuums gratis kunnen vermaken. Zo heb je altijd een passend colbert en pantalon. Heb je jou kostuum snel nodig? Geef dat aan en wij zorgen dat het een dag later al klaar is.

Kostuum van Roy Robson

Een kostuum van Roy Robson maken we compleet met een mooi gilet. Zo maak je er een 3-delig kostuum van. Daaronder hoort een mooi strak overhemd. Overhemden hebben we o.a. van Ledub, Olymp of toch van een andere top merk zoals Profuomo.
Na dat je je het overhemd hebt aangedaan draag je er een stropdas overheen. Zo heb je een complete outfit waar iedereen tegenop kijkt.

Roy Robson Mix & Match

Met de Roy Robson Mix & Match collectie kan je heel makkelijk combineren als je niet dezelfde maat draagt in je pantalon en in je colbert. In onze Mix & Match collectie kan je zelf je kostuum samen stellen. Precies zoals dat jij het wilt hebben. Ook kan je door deze collectie heel makkelijk je eigen kostuum aanvullen met een extra pantalon of colbert als een van de 2 sneller toe is aan vervanging. Daardoor hoef je niet meteen een nieuw kostuum te kopen maar alleen een onderdeel. Met de Roy Robson Mix & Match collectie kan je alle kanten op.

 

Roy Robson bij Castelijn Mode Beek

Bij Castelijn Mode Beek hebben we een hele zakelijke afdeling in gericht met Roy Robson in de hoofdrol. Bij het uitzoeken van je nieuwe outfit checken bij een heerlijke kop koffie uit onze eigen 53 bar. Kom gezellig naar Castelijn Mode Beek en laat je verrassen door onze uitgebreide collectie! Klik hieronder voor de routebeschrijving naar Castelijn Mode Beek.

 
Persoonlijk advies

Er nog niet helemaal uit welk kostuum het beste bij jou past? Kom een keer langs in onze winkel! We helpen graag bij het vinden van een kostuum en er kan vrijblijvend een afspraak gemaakt worden met één van onze personal shoppers om onze collectie kostuums te bekijken en te passen.

Maak een afspraak