Speciaal voor jou! €30,- korting bij bestellingen vanaf €150,- met kortingscode: 30KORTING
Sluiten

Nukus truien

Nukus truien en sweaters

Nukus

Nukus is een Nederlands kledingmerk dat gericht is op dames van alle leeftijden. Het merk is opgericht in 2017. De kledingstukken in de collecties van Nukus zijn gemaakt van luxe stoffen hebben een top kwaliteit. De kledingstijl van Nukus kun je beschrijven als stijlvol, vrouwelijk en tijdloos. Wanneer je de kleding aantrekt, zit je gelijk beter in je vel! Shop de nieuwste collecties vol truien en sweaters van Nukus bij Castelijn mode in Beek.

Combineren van Nukus truien en sweaters

De truien en sweaters van Nukus zijn super goed te combineren en zorgen voor een stevige basis in je kledingkast. Niet alleen zijn de truien en sweaters uit de collectie van Nukus goed met andere Nukus items te combineren, maar ze zijn ook fantastisch te matchen met andere merken zoals Geisha en Summum! Wat ook superleuk te dragen is onder de truien en sweaters van Nukus, is een blouse van het merk. Door de leuke kraagjes en aparte mouwtjes maak je je outfit wat speelser.

Duurzaamheid

Het is de missie van het merk om kwalitatieve mode te ontwerpen en dit te combineren met respect voor de wereld en de mensen om hun heen. Ze stellen hoge kwaliteitseisen aan de materialen waar ze mee werken en de productieprocessen. Het merk zorgt op deze wijze niet alleen voor mooie producten maar ook voor een betere kwaliteit.

Nukus bij Castelijn mode Beek

Wist jij al dat we bij Castelijn mode in Beek een eigen Nukus shop in shop hebben? Hier is telkens de nieuwste collectie van Nukus te vinden. Je bent van harte welkom om de shop in shop in onze winkel te bezoeken. We helpen je vrijblijvend verder en na afloop kun je in onze koffiecorner genieten van een heerlijke cappuccino. Woon je niet in de buurt? Of ben je meer van het online winkelen? Geen probleem! De volledige Nukus collectie is ook verkrijgbaar op onze online webshop. En bestel je op een werkdag vóór 15:00 uur? Dan word jou Nukus trui, sweater of ander item vandaag nog verzonden!