Naar boven

Amsterdams Blauw

Amsterdams Blauw

Amsterdams Blauw

Amsterdams Blauw is het nieuwe denim merk van Scotch & Soda. Ze maken jeans broeken die super lekker zitten en t-shirts en sweaters die je niet meer uit wilt doen! De idealen outfit dus. Alles draait om de kleur blauw niet heel gek als je Amsterdams Blauw heet. Zo hebben ze jeans blauw, vintage blauw, groen blauw maar ook fel blauw.

Het belangrijkste uit hun collecties zijn wel de denims. Ze zijn zo gemaakt dat ze ideaal zitten voor de echte denim liefhebbers. Daarom kan het bij ons niet ontbreken op onze Blauwe Vingers afdeling. Hier hebben we alleen de beste denim merken voor je klaar staan. En daar hoort Amterdams Blauw tussen!

Amsterdams Blauw combineren

Maar hoe kan je Amsterdams Blauw nu goed combineren? Voor de dames kan je het super goed combineren met natuurlijk Maison Scotch. Voor de heren kan je het natuurlijk combineren met Scotch & Soda maar ook met Cast Iron en de accessoires van Pig & Hen.

Maar een vette jeans en een tof shirt van Amsterdams Blauw gaat natuurlijk ook super goed. Met Amsterdams Blauw kan je niet overdrijven in een outfit.

Amsterdams Blauw geschiedenis

De naam van Amsterdams Blauw is niet zo maar gekozen. Ze hebben het vernoemd naar de oude verf kleur van de 17de eeuw waarmee ze in Nederland het proselein mee beschilderde. Hiermee hebben ook hun eigen oorsprong weer terug laten komen, want ook al lijkt het een internationaal kledingmerk, Amsterdams Blauw is (samen met Scotch & Soda en Maison Scotch) een echt Nederlands merk.

Amsterdams Blauw bij Castelijn Mode Beek

Je vind Amsterdams Blauw op onze Blauwe Vingers afdeling voor in onze winkel. Als je binnen komt dan ga je links op voor de dames en rechts op voor de heren. We staan voor je klaar en als je ons nodig hebt dan zorgen we er voor dat je van top tot teen geholpen wordt. Na het winkel krijg je ook nog een super lekkere kop koffie van het huis.
Amsterdams Blauw

Amsterdams Blauw jeans broeken

Waar Amsterdams Blauw bekend om staat zijn toch echt wel hun jeans broeken. De pasvorm sluit precies aan bij de collectie die ze hebben, waardoor je look helemaal compleet is. Precies zoals het merk zegt staat alles in het teken van Blauw. Deze kleur heeft dan ook echt de boventoon bij de Amsterdams Blauw Jeans broeken.