Naar boven
  • Op een werkdag voor 21.00 besteld, morgen in huis
  • GRATIS verzending vanaf €40,-
  • 14 dagen bedenktijd Slechts €4,75 retour kosten
  • Niet goed? Geld terug!

Amsterdams Blauw

Amsterdams Blauw

Amsterdams Blauw is het denim- en jeansmerk van Scotch en Soda, ze zijn een van de merken waar wij als nederlanders trots op kunnen zijn. Ze doen inspiratie op over de hele wereld, dit combineren ze met de laatste trends en steken ze in een vintage jasje. Bekijk hun oog voor detail en perfecte afwerking ook eens in de shop-in-shop in onze winkel.

 

Amsterdams Blauw

Amsterdams Blauw is het nieuwe denim merk van Scotch & Soda. Ze maken jeans broeken die super lekker zitten en t-shirts en sweaters die je niet meer uit wilt doen! De idealen outfit dus. Alles draait om de kleur blauw niet heel gek als je Amsterdams Blauw heet. Zo hebben ze jeans blauw, vintage blauw, groen blauw maar ook fel blauw.

Het belangrijkste uit hun collecties zijn wel de denims. Ze zijn zo gemaakt dat ze ideaal zitten voor de echte denim liefhebbers. Daarom kan het bij ons niet ontbreken op onze Blauwe Vingers afdeling. Hier hebben we alleen de beste denim merken voor je klaar staan. En daar hoort Amterdams Blauw tussen!

Amsterdams Blauw combineren

Maar hoe kan je het merk nu goed combineren? Voor de dames kan je het super goed combineren met natuurlijk Maison Scotch. Voor de heren kan je het natuurlijk combineren met Scotch & Soda maar ook met Cast Iron en de accessoires van Pig & Hen.

Maar een vette jeans en een tof shirt van Amsterdams Blauw gaat natuurlijk ook super goed. Met dit merk kan je niet overdrijven in een outfit.

Trends voor het najaar 2017

In het najaar van 2017 hebben ze een hele collectie gemaakt om de cartoon Felix the Cat. Zo zie je hem op sweaters, shirts maar ook op een vette bomber jas. Je ziet goed dat het om Felix the Cat gaat maar ze hebben het zo ontworpen, zodat het wel een vette collectie is geworden en niet een collectie die je in een pretpark ziet liggen.

Amsterdams Blauw bij Castelijn Mode Beek

Je vind Amsterdams Blauw op onze Blauwe Vingers afdeling voor in onze winkel. Als je binnen komt dan ga je links op voor de dames en rechts op voor de heren. We staan voor je klaar en als je ons nodig hebt dan zorgen we er voor dat je van top tot teen geholpen wordt. Na het winkel krijg je ook nog een super lekkere kop koffie van het huis.

Winkel je toch liever online? Dat kan ook bij ons. Bestel je voor 21:00 dan heb je het de dag erna al in huis. Lekker makkelijk dus! Twijfel je toch nog? Je hebt bij onze webshop altijd 14 dagen de tijd om het terug te sturen. Dus voor Amsterdams Blauw zit je goed bij Castelijn Mode Beek
Amsterdams Blauw