Naar boven

Blue Industry

Blue Industry Blue Industry kenmerkt zich door geraffineerde details. We proberen elk artikel, of het nu een shirt colbert of knitwear is, door middel van subtiele details, onderscheidend te maken. Maar wel zo, dat de artikelen ook goed met elkaar te combineren zijn. Je kunt je gemakkelijk compleet in Blue Industry kleden.
Ze hebben een clean uiterlijk, waardoor dit goed formeel gedragen kan worden. Doordat de Nederlandse kleedstijl steeds meer smart casual wordt, zie je dat Blue Industry ook informeel wordt gedragen. Een jog jeans kan prima gecombineerd worden met een clean shirt of colbert van Blue Industry. 
Blue Industry kan dus elk moment van de dag, voor elke gelegenheid gedragen worden.

Blue Industry

Blue Industry staat voor mannelijke kleding met geraffineerde details. Daarnaast is het ook nog ideaal te combineren met andere merken. En wat de collectie ook nog heeft, is dat je het voor verschillende soorten stijlen kan gebruiken. Je kan een complete zakelijke look maken maar ook een complete casual look maken die je in je vrije tijd kan dragen. Wat wil je nog meer? Met Blue Industry scoor je een hele outfit!

Waar kan je het mee combineren?