Naar boven

Catwalk Junkie

(27) (27 artikelen)
Catwalk Junkie
Sorteren

Catwalk Junkie

Catwalk Junkie is een Nederlands modemerk die echt super vette shirts, jurkjes en sweaters maken. Ben je nog opzoek naar een nieuw shirt voor een leuk feest of festival? Dan moet je echt even kijken tussen de shirts. De pasvorm is helemaal Nederlands dus je zit niet te kijken met een andere maten of pasvormen. Met merk is speciaal gemaakt voor de echte fashion liefhebbers die nooit genoeg krijgen van stijlvolle kleding. Niet alleen de shirts zijn toppers maar ook de jurkjes die ze hebben kun je dragen tijdens het stappen met je vriendinnen of zelfs als je bij je schoonouders gaat eten. Catwalk Junkie kan je dus altijd dragen!

Het merk Catwalk Junkie

De naam zegt het al Catwalk Junkie. Ze kijken veel naar de echte catwalk liefhebbers en daar halen ze hun inspiratie van. Dus alles wat je draagt van hun is altijd de nieuwste mode! Maar waar staan ze dan echt om bekend? Om de leuke tekst zoals ''Sea you later'' of '' Friday on my mind''. Hierdoor zijn de shirts en sweaters enorm populair.

Catwalk Junkie online winkelen

Wil je Catwalk Junkie bestellen? Neem dan een kijkje op onze webshop! En als je voor 21:00 besteld heb je het de dag erna in huis. Lekker makkelijk dus. Maar je kan ook altijd naar onze winkel in Beek kunnen komen. Daar kan je jouw mode hart helemaal ophalen, want daar kan je winkelen tussen 1200 vierkante meter fashion store. Heb je een vriend of een mannelijke familielid waar je graag mee winkelend? We hebben ook de vetste herenkleding!  Hier hebben we naast Catwalk Junkie ook nog andere leuke mode merken zoals YaYa, Maison Scotch, Penn en Ink en G-Star.
Catwalk Junkie Online