Naar boven

Expresso

expresso logo Expresso kleding bestel je online in onze webshop. We hebben het niet alleen online maar ook offline in onze winkel in Beek. Elk jaar komen ze met 4 collecties met verschillende thema's. Elk thema heeft zijn eigen eye-catchers maar ook super leuke basics.

Expresso kleding

Expresso maakt haar kleding collecties om vrouwen te helpen hun sterkste punten te accentueren en hun zwakkere punten geraffineerd te verbloemen. De collecties beschikken over een uitstekende pasvorm en een maatvoering van maat 34 t/m 46. Voor elke maat geldt dat elegantie, comfort, originaliteit en individualiteit voorop staan. Ze vinden het belangrijk dat jij je mooi voelt in hun kleding, mooi van buiten én mooi van binnen, en daarom zetten ze zich in voor mens en milieu. Zo zijn ze aangesloten bij de Fair Wear Foundation en produceren ze kleding van bijvoorbeeld biologisch katoen en milieuvriendelijke stoffen zoals Tencel. Dus ben je opzoek naar nieuwe kleding? Kies dan voor Expresso kleding.

Waar kan je het mee combineren?

Expresso Kleding Online

Naast dat we Expresso kleding in onze winkel in Beek hebben liggen staat het ook op onze webshop. Hier vind je meer dan 150 verschillen artikelen, waaronder meer dan 40 t-shirts en top, 30 jurken en rokken en meer dan 10 verschillende sjaals. Ze zie je maar dat we Expresso kleding online goed hebben vertegenwoordigd. Maar voor de allerbeste service die je online toch niet kan krijgen, kom je gezellig naar onze winkel. Hier staan de beste adviseurs voor je klaar om je te helpen. En natuurlijk de beste koffie van de hele regio drink je na het shoppen gewoon bij ons en die is natuurlijk van het huis!