Naar boven

Expresso

Expresso Expresso-kleding bestel je online in onze webshop. En natuurlijk ligt het merk ook offline in onze winkel in Beek. Expresso komt elk jaar met 4 collecties met verschillende thema's. Elk thema heeft zijn eigen eye-catchers, maar ook hele mooie basics!

Expresso kleding

Expresso maakt haar kledingcollecties om vrouwen te helpen hun sterkste punten te accentueren en hun zwakkere punten geraffineerd te verbloemen. De collecties beschikken over een uitstekende pasvorm en een maatvoering van maat 34 t/m 46. Voor elke maat geldt dat elegantie, comfort, originaliteit en individualiteit voorop staan. Expresso vindt het belangrijk dat jij je mooi voelt in hun kleding, mooi van buiten én mooi van binnen, en daarom zetten ze zich in voor mens en milieu. Zo zijn ze aangesloten bij de Fair Wear Foundation en produceren ze kleding van bijvoorbeeld biologisch katoen en milieuvriendelijke stoffen zoals Tencel. Dus ben je opzoek naar nieuwe kleding? Kies dan voor Expresso kleding, daar slaag je altijd mee!

Waar kun je het mee combineren?


Expresso Kleding Online

Naast het gegeven dat we Expresso-kleding in onze winkel in Beek hebben liggen, is het natuurlijk ook verkrijgbaar onze webshop. Hier vind je meer dan 150 verschillende artikelen, waaronder  t-shirts en tops, jurken en rokken, en verschillende sjaals. Ze zie je maar dat we Expresso-kleding online goed hebben vertegenwoordigd. Maar voor de allerbeste service die je online toch niet kunt krijgen, kom je gezellig naar onze winkel. Hier staan de beste adviseurs voor je klaar om je te helpen. En natuurlijk drink je de beste koffie van de hele regio na het shoppen gewoon bij ons en die is vanzelfsprekend van het huis! Wat wil je nog meer tijdens het winkelen?
expresso kleding

Expresso trends najaar 2019

De trends van afgelopen jaar zetten in 2019 gewoon door. Ook bij Expresso komt de trend Fuctional Fashion goed terug. Dat zie je niet alleen in de stoffen, maar ook in de uitstraling. Je kunt een outfit goed gebruiken voor meerdere gelegenheden en dat is dus echt fuctioneel!

Expresso kleding online

Mocht je twijfelen over een online aankoop, dan kun je als betaalmethode kiezen voor Afterpay. Hiermee betaal je pas na 14 dagen. Dus wij nodigen je uit om eens een kijkje te nemen in onze online-collectie van Expresso. Dat die bestaat uit  een grote collectie kun je wel zien, want  wat dacht je van de volgende categorieën: