Speciaal voor jou! €30,- korting bij bestellingen vanaf €150,- met kortingscode: 30KORTING
Sluiten

Studio Anneloes blousen en tunieken

Studio Anneloes blousen en tunieken

De blousen en tunieken van Studio Anneloes zijn in één woord prachtig! We hebben ze in verschillende modellen en kleuren. In mooie basics en hippe prints. Ze zijn gemaakt van de zogenaamde 'travel-kwaliteit' stoffen. Erg comfortabel, gemakkelijk te wassen, en eindeloos te combineren met een leuke broek of rok van dezelfde fabrikant.
Natuurlijk ook goed te dragen op een mooie broek of rok van Yaya, of een hippe jeans van Geisha. En geschikt voor elke gelegenheid! Of het voor een dag naar kantoor is, of voor naar een leuk feestje. Je staat er altijd goed gekleed op.
De blouse of tuniek van jouw keuze vind je bij Castelijn Mode in Beek, of in onze webshop. En natuurlijk betaal je online gemakkelijk met Ideal of achteraf met Afterpay.

Studio Anneloes
Studio Anneloes is het go-to merk voor ambiteuze vrouwen. Het merk helpt vrouwen om zich zelfverzekerd en empowered te voelen, zodat ze hun ambities waar kunnen maken. Castelijn mode in Beek heeft een ruim assortiment van Studio Anneloes. Ben jij benieuwd? Kom dan snel een kijkje nemen!
 
Travel Quality
De Travel kwaliteit stof is ook wel bekend onder de naam Sensitive Fabrics. Vanwege de grote stretch van de Travel Quality is de stof ongelofelijk comfortabel. Het is ook enorm gemakkelijk mooi te houden. Zelfs als je het oprolt in je koffer, zitten er geen kreuken in. Studio Anneloes zorgt ervoor dar de impact op het milieu minimaal is.
 
Basics
Basics zijn kledingstukken die je vrijwel altijd kunt dragen, en die vrijwel overal op passen. Ook Studio Anneloes heeft haar Basics. Als voorbeeld heb je hun Poppy blouse. Deze is verkrijgbaar in drie verschillende kleuren en deze blijven het hele jaar door in de winkel aangevuld. De Poppy blousen die altijd in het assortiment blijven zijn verkrijgbaar in het zwart, wit en donkerblauw (zie foto's).