Afterpay


Bestellen, ontvangen, zien, en dán pas betalen wat je wil houden!  Daarmee maakt AfterPay het online kopen van producten wel héél veilig en aangenaam! En…achteraf betalen met AfterPay is zóóó gemakkelijk.

Twijfel je over het kopen van een kledingstuk? Bestel het en betaal pas als je de kleding houdt. Dat is het voordeel van Afterpay, alleen betalen als je de kleding thuis houdt.

Hoe werkt Afterpay?

Stap 1

Na het shoppen ga je naar de onlinekassa. Bij de keuze betaalmogelijkheden zie je het logo staan van AfterPay.

Stap 2

Vul jouw persoonlijke gegevens in. Nadat je alles hebt ingevuld doet AfterPay even een snelle gegevens-check.

Stap 3

Jouw bestelling afronden.

Stap 4

Vervolgens wordt jouw bestelling verstuurd.

Stap 5

Na ontvangst van jouw bestelling ontvang je van AfterPay per mail een betaal-overzicht. Je kunt nu makkelijk het orderbedrag betalen door middel van overschrijving of de iDeal betaal-button in de digitale factuur.

 Wat moet ik doen als de betaling niet is gelukt?

  • Het kan zijn dat je bestelbedrag voor je eerste bestelling te hoog is. Als je voor het eerst bij ons bestelt met AfterPay, dan geldt er een maximum bestelbedrag van €250,-. Bovendien kun je bij je eerste bestelling alleen gebruik maken van thuisbezorging.
  • Heb je al eerder bij ons besteld met AfterPay, dan kun je betalen tot een bedrag van €400,-.
  • Het is belangrijk dat je geboortedatum en adres juist worden ingevuld.
  • Lukt het met bovenstaande opties niet om te betalen met AfterPay? Dan kun je eventueel contact opnemen met de klantenservice van AfterPay. In verband met privacy-redenen kunnen wij verder niet voor je inzien waarom je bent geweigerd bij AfterPay.
Klantenservice